Skokär 5.31


Pluggbubbla 5.30

Har gått in i en pluggbubbla. Hörs när det lugnar ner sig!

Vill ha lite party!


Skor har man aldrig för lite av 5.29

Dem missoni inspirerade är från China girl och finns på Nelly, & dem svarta är från Duffy:)


Min mamma 5.28

Morsdag igår blev så himla lyckad! Fredda m sin fam kom hem, det bjöds på grillat och jag gjorde världens godaste tårta. Jag kan verkligen det här med pricken över i:et. Tycker alla kan ta sig två minuter och titta på den HÄR videon. Man får sig en tankeställare :)♥


Mors dag 5.27

Goddagens!

Var några dagar sedan jag skrev. Har haft fullt upp exakt varje dag. Inte en lugn stund alls. Har pluggat på nätterna, gjort prov på dagarna, flägnt på golfen och fått mitt första ig på gymnasiet. YES! Och samtidigt har jag haft magkramp och behövt gå av bussen och fått upp maten. Sommarlov, det är på tiden att du kommer nu!  

Idag ska jag ha en träningfri dag. Ska packa upp väskan från sthlm i helgen (kom hem igår kväll), greja på rummet så det är rent och snyggt inför veckan som kommer och även baka en tårta för min kära mamma<3. Får se om jag hinner bättra på brännan lite också.

Fridensliljor med er!


Molnfritt och mjukglass 5.22


Trackman 5.21

Sitter i bilen utanför köpis och väntar på mor&far. Tränade med trackman en snabbis idag och man blir mycket klokare efter. Nu gäller det bara att träna träna träna träna!


Måndag...

Måndag, tog mig till skolan idag då jag hade prov. Min förkylning är inte rolig men jag gör så gott jag bara kan. Igår var jag på inspel i Sthlm, lite ovant att hålla i klubborna då man inte hade spelat sen i tisdags (förutom en halv hink i lördags). Lederna värker fortfarande lite men jag petar i mig en massa vitaminer så borde vara i form till på lördag då det är tävling.

Hade ett prov idag som gick skapligt, 3 återstår i veckan. Nu sitter jag på bussen hem och ska plugga och pimpa ett par shorts. Ikväll blir det åka tillbaka till Gävle och ha träning med pron. Kommer lägligt då jag verkligen inte litar på svingen och då träffar jag konstigt.

Ha det fint!:)


Snorar på golfen


Äter godis utan...

Äter godis utan E nr och är fascinerad över mitt nya magnet nagellack. Jo, jag är dö mätt efter planksteken jag har proppat i mig oxå. Bra fredag


Lite nytt

Igår kom denna fina lilla sak hem till mig som har vart ute på vift, men nu är den äntligen hemma


Att vara sjuk...

Att vara sjuk är inte kul för 5 öre. Kände mig risig redan i måndags, men tog mig till skolan i tisdag och även en golfrunda på efitermiddan. Jag skulle ha stannat hemma. Spelade grymt dålig golf och mådde som ett arsel på ren svenska. Ingen alvedon hade jag med mig heller... Så när jag kom hem tog jag alvdeon och däcka direkt. Igår låg jag även hela dagen. Värsta förkylningen någonsin!

Idag mår jag lite bättre men är fortfarande inte helt 100%. Tårarna har slutat runnit iaf (det gör dem jämt när jag är förkyld) och jag nyser inte varannan minut. Febern är borta men lederna värker och huvudet är riktigt tungt. Har inte tid med detta! Måste vara på golfen och träna och även plugga. Tur man är ledig idag och imon iaf.

11 Frågor

11 Frågor

1. Om du skulle byta stad att bo i, var skulle du flytta?
En del av mig vill bo ute i sthlms skärgård och ha ett riktigt båtliv medans en del av mig vill bo i LA i fina Beverly Hills. Kanske kommer jag uppleva båda!
2. Vad är det läskigaste du vet?
Att vara ensam.
3.Varför är du grym?
För att jag går emot strömmen och gör sånt jag tycker om:)
4. Vad är alltid snyggt även då modet förändras?
Skinnjacka och jeans, säkra kort!
5. Har du en kvinnlig förebild?
Nja, men på golf sidan Annika Sörenstam
6. Om du fick göra om en dag i ditt liv, vilken väljer du och varför?
Det finns dagar jag vill uppleva, förändra och önskat att jag hade valt annorlunda. Men lever hellre i nuet och undviker det förflutna.
7. Vad är din största materiella önskan?
Ett hus vid stranden
8. Har du stökigt hemma?
Nej, men min garderob skulle verkligen behövas rensas då den är proppfull!
9. Vart vill du resa?
Skulle vilja åka ner till Afrika på safari och kika hur andra människor lever.
10. Vatten, vin eller mjölk?
Mjölk!
11. Vilken tv-serie kan du tänka dig att se om. Twin peaks, Robinson säsong ett eller Beverly Hills?
Måste nog bli Robinson då jag tycker om äventyr och kommer inte ihåg som mycket från säsong 1 :)

Frågor från Colorelle


Söndag...

Söndag. Segaste dagen på veckan men även den lyxigaste. Jag kan ligga i sängen och inte göra någonting. Så nu blir det 2 1/2 men och och sen ikväll blir det nog lite träning. Någon hink på golfen eller en springtur. Bara jag gör någonting!


Så snyggt!


Dags för en runda med mor&far


Godmorgon...

Godmorgon! Just nu sitter jag på bussen på väg in till skolan. Nationella direkt på morgonen i eng b och jag hoppas verkligen att det ska gå bra.

Igår var jag ner till golfen på kvällen och tränade. Vart en halv hink, två hål och 45 min putt träning. Det var verkligen ingenting som fungerade, så idag tar jag vila från golfen. Kör nog ett konditionspass istället.


Onepiece och korv i sol...

Onepiece och korv i solen, bara fatt jag kan


På väg hem från träning...

På väg hem från träningen nu. Hade träning med pro:n idag och vi ändrade lite på svingen. Förut var jag för rund, nu var jag för rak på boll så måste runda mig lite. Svårt men får träna helt enkelt!


Lyxen att kunna sitta ute och plugga


Plugg plugg plugg

Plugg plugg plugg. Har plugg upp till öronen så tänkte göra klart en hel del idag. Dock kan jag bara plugga till kl 4 då jag måste börja packa och så för att åka in till gävle på möte&träning.

Hade även betygssamtal i två kurser idag. Det ser bra ut! Nu är det bara att prestera på två prov och två redovisningar så har jag två betyg som jag är riktigt glad och nöjd över. Dock känns allting skit jobbigt så här inför slutet på terminen, men det är ju som vanligt! 

Nu ska jag plugga vidare, ha det bra! :)


Min första tävling för iår - Scandia distrikt

Igår som sagt tävlade jag min första juniortävling singel på scandia distrikt i Burvik. Har tidigare bara spelade KM Scandia några gånger så det blev mer på allvar nu. Vi var på inspel förra lördagen och banan var riktigt blöt då men den hade torkat upp en hel del igår, fördel till mig då det bara är allmänt tungt att spela på blöta banor. Så har gått och vart nervös i över två veckor, men när själv tävlingsdagen kom, var jag inte ett dugg nervös. Lite dåligt tecken för när jag spelade innebandy så var det bara bra att vara nervös, vi vann då. Så har det lite kvar i bakhuvudet att jag måste gå och vara nervös över allting för att det ska bli bra.

Vid första tee blev jag lite skakig. Skulle slå först och visa vägen, men la ut drivern i mitten (dock lite höger) och kunna slappna av. Drivern har gått lite halvdåligt dem senaste dagarna och det såg inte ut nå vidare på rangen vid uppvärmning. När jag kommer fram ligger jag sämre än vad jag trodde. Ruffkant så kunna inte ta upp spon och gå för green (par 5). Så tar istället upp en järn 5:a och siktade höger, men som jag trodde slaget skulle bli gick den vänster. Det går en å efter hela vänster sida så när bollen flyger tänker jag att den kommer gå i. Det gjorde den inte så kunna ta en 56 gradare och lägga upp den nära hål, missa birdie putten så blev lätt par.

Hade fruktansvärt jobbigt på korthålen. Greenträff på dem flesta men alldeless för många puttar. Så blir mycket putt träning framöver. 8 par skrapa jag ihop och 1 birdie. Men som sagt, hade kunnat gjort bra många birdies och par bara om puttarna hade suttit.

På hål 11 hade jag ett helvete. Tänker inte gå in på detalj dem olika slagen men det hände en sak som bara inte för hända. Jag hamna till vänster om slutet i skogen precis bakom en stor fyrkantig cement hög. Då detta inte är ett föremål som ska höra till banan blev jag osäker och kalla på domarn. Domarn kom och han sa att jag fick ta bort den och skulle bollen flytta på sig är det bara att återplacera. Nu är det stora kruxet att bollen låg på en massa olika stora pinnar. Så jag satt ner en pegg men lät bollen ligga kvar, domarn tog bort stenen, bollen rörde inte på sig, men domarna slänger iväg stenen och bollen ramlar ner från en pinne som hade gett mig förtur då jag fick bollen lite upp peggad än att den som nu låg ner grävd bland en massa grenar. Min markör tyckte att det inte var någon ideé att återplacera för hon ansåg att det iallafall inte skulle vara till min fördel, domarn höll med, men jag gör inte det. Sak samma så knackade jag ut den. Men efter rundan hade jag och pappa en diskussion om hur jag hade kunnat gjort det bättre. Han pratade även med domarn om detta precis efter och då höll han med.

Att efter han hade slängt iväg stenen skulle jag ha plockat upp bollen, tagit bort alla grenar och återplacerat bollen. Men till mig sa domarn att om jag tog bort grenar och bollen rörde sig skulle jag få plikt, självklart är det rätt, men om jag tog bort bollen då eftersom jag hade den markerad? Om det är någon som vet hur den här situationen skulle ha gått till på rätt sätt så kommentera gärna, för jag kommer verkligen ta reda på det. 

På 9:an låg jag uppe på ett berg och var helt ospelbar, fanns ingenstans att droppa inom två klubblängder så slog en ny från tee. Låg riktigt dåligt där med så blev en väldigt onördig 7a, även på 18 avslutar jag med en dubbel då jag har ett kanon utslag. Men där var det puttningen igen.

Det är är så sjukt stolt över mig är att fast jag hade några tunga hpl så bet jag ihop! Efter 12 hål var jag så less på mig själv och sa till mig själv att det är 6 hål kvar så gör något bra av det. 6 jobbiga hål men jag fixade det. Psyket kan verkligen leka med en. Golf är inte bara att träffa bollen bra, du måste även bita i det sura äpplet och det är de som gör dig till en bra golfare.

Men det viktigaste är att jag vann och det var lite inställningen jag hade gått in med, men att fortfarande inte ha för stora förhoppningar på mig då det var första tävlingen. Men känns riktigt skönt att komma upp på regional nu!

Stort tack till alla som har grattat mig! Trodde verkligen inte att det var så många som skulle gratta mig så blir jätteglad!♥♥♥♥


Startar en ny kategori...

Startar en ny katergori nu här på bloggen när jag äntligen sitter vid en dator. Vilket inte händer allt för ofta nu då det är mycket enklare att uppdatera bloggen genom mobilen. Den nya kategorin är golf, vilket kommer hjälpa mig lite i framtiden och se hur jag resonerade efter tävlingar, hur dagens träning har gått, vad jag gjorde osv. Tror att i slutändan kommer det hjälpa mig en hel del att slå mig ner och gå igenom vad jag gjorde bra och mindre bra!


Att vakna 8.00...

Att vakna 8.00 en helg är inte okej. Men jag börjar väl helt enkelt bli gammal! hej Agda 87.

Nu tittar jag på Nyhetsmorgon, äter frukost och läser gd. I Nyhetsmorgon pratar dem om stroke, ett ämne som är ganska känsligt för mig då jag har många runt om mig som har fått det. Var 17:e minut får någon i Sverige stroke, hemskt!


Jag vann tävlingen...

Jag vann tävlingen idag!! Men nu är det Sverige match så går in på detaljer i ett senare inlägg. Ha det bra!:)


Efter en gubbvila...

Efter en gubbvila i solen drar jag mig ner till golfen och gör mina skavsår lite större. Meeen jag måste träna inför tävlingen på lördag!


Efter en kort...

Efter en kort skoldag ligger jag ute nu och steker i solen. Så härligt!


När solen visar sig...

När solen visar sig blir dagarna lite enklare att leva. Mycket som händer mig just nu, får ta en hel del skit men det är dags för mig att lägga fokus på det som är viktigt för mig. Men det är inte alls så enkelt...

Dagen har bestått av salongsplanering (den ekonomiska biten, det är en grym affärsideé), matte lektion, kik på stan och golf på kvällen. Nu ska jag krypa ner i soffan med lite glass och försöka ladda om till imon. Har sjukt mycket som ska göras. Skola, plugga, städa & massor av golf. Vill verkligen prestera på tävlingen på lördag!


bara jag som letar resor som en galning?


Glass


RSS 2.0