I love you girls

Bästa brudarna + denise. Nu 1&1/2 vecka senare kan jag skratta så mycket så jag får tårar i ögonen vad kul jag hade. Den lördagen kommer vara 1 av dem bästa kvällarna i mitt liv. Bäst!


Monday

Kommer befinna mig på körskolan nu i några dagar så det blir dåligt med blogginlägg. Det har även varit dåligt tidigare, men jag skriver igen så fort jag får tid. Puss.


VS


It's snowing

Som rubriken lyder - idag har det snöat. Satt och fikade med mor&far på Hanssons som dem första snöflingorna fall. Inget mig emot, men det får gärna sluta blåsa så kallt. Älskar när det har kommit snö och det knasslar sådär härligt under skorna när man är ute och går.

Var även till ishockeyhallen med pappa och titta på b laget. Men efter två perioder åkte vi hem och tittade på Brynäs sista period. Som inte heller levererade....

Nu har jag krupit under täcket med kissen bredvid mig. Very cozy. Imon är det praktik som gäller.

Puss


Cozy


From the weekend

Har haft världens bästa helg. Här har ni lite bilder med mindre bra kvalité, men så mycket kärlek till dessa brudar <3


Kick ass shoes


Little talks

Godkväll mina fina :)
 
Tisdag börjar gå mot sitt slut och måste erkänna att jag har varit för slapp idag. Varken pluggat eller tränat.
Men gått på en lektion, tittat på hollywoodfruar och grubblat lite har jag iallafall gjort.
 
Imon är det heldag i skolan. Därefter ska jag kika lite på stan och sedan åka på träning. Hoppas på bättre väder än vad vi hade igår. Blåst, kallt och regn. Dessutom var det så mörkt att man inte såg bollarna.
Vilket jag inte tycker är effektiv träning.
 
Sen var det ju det här med körkort.... Kommer aldrig hinna ta körkort innan året är slut. Jag har inte tid!
Så ibland kör jag en gång i veckan, och ibland fyra. Inte så enkelt när man kommer hem strax innan 6 på kvällarna, eller så jobbar pappa. Får nog ta tummen ur röven och köra med körskolan helt enkelt, fast jag inte vill.
Tycker man ska börja få lite känn på ratten innan man går till körskolan.
 
Sängen kallar. Puss :)
 
 

Lans Del Ray

Lana Del Rey look. Så coolt!

Angelica blick


Read all about it

Söndag.
Och jag har fått en förkylning from hell. Har känt på mig i veckan att jag har varit lite rasslig. Tex när jag har varit ute så har ögonen blivit så vätske fyllda så när jag har varit ute på banan har det varit svårt att se bollen, jo sedan varvar jag självklart med att gå med en snytpapper i handen. Men hellre att den kom nu än nästa helg!
 
6 dagar to go sedan är även lilla jag 18 år. Det var mig på tiden så jag slipper sitta hemma på helgern när brudarna ränner på dansgolven :)
 
Idag ska jag kanske gå på bio med lill kusinen. Tänkte att det var på tiden jag hittade på något med honom. Annars får jag sluka böcker, ta en 30 min i ett solarium och plocka lite med kläder. Hade varit kul och åkt till sthlm idag och shoppat lite, måste hitta någonting att ha på mig till nästa helg. Panik!!!
 
Nu måste jag slänga mig in i duschen. Puss
 

Världens bästa...

M&D day

Idag har det varit en bra dag med en massa roliga saker. Började dagen med att ha en lektion i skolan. Formgivning. Just nu fokuserar vi oss på smink och vad man passar i för olika färger. Väldigt intressant då dem flesta människor inte ser saker och ting som vi frisörer gör. Sedan så åkte jag till golfen och gick en runda på avan med mor&far. Väldigt trevligt och roligt att vara tillbaka på min hemmaklubb.
 
Sedan så avrunda vi hela kvällen med att åka och se Brynäs-Skellefteå. Vilket resulterade i vinst! Häääärligt.
 
Nu skypar jag med min andra halva. Imon väntar praktiken. Ska blir mysigt att komma tillbaka då jag inte var där förra fredagen. Imon är det även en vecka till jag fyller år. Vilken lättnad det ska bli och roligt. Längtar :)
 
Ha det fint.

Shine bright like a diamond

Längesen jag var vaken så här sent. Men när man fastnar framför Projekt Runway så är det svårt att dra sig.
Dock börjar John Blund närma sig så det är dags att hugga tag i tandborsten.
 
Godnatt mina fina :)
 

 Fin-fina låt. Världsbäst!

Training


I'll do you like a truck

Hej molniga söndag!
 
Startade min dag med att hoppa på cykeln till gymmet. Inte för att jag hade orken, men dit tog jag mig och genomförde ett pass. Löpning och lite styrka. Förstår inte på mig hur folk kan träna innan äta frukost. Jag håller på att dö för det enda jag tänker på är mat. Sedan när man kommer hem vill man bara lägga en kräka och frukosten är det sista man vill äta. Konstigt det där.
 
Frukost fick jag i mig och sedan kom mammas kompis förbi. Luggen hennes hade blivit för lång så den blev kapad en cm. All träning, är bra träning.
 
Nu letar jag en massa "Alanya låtar" till en fin-fin playlist. Man har då ett litet minne till varje låt, eller en minneslucka. Haha... Tjejer, vi måster åka nästa år till värmen allihopa!
 
Tänker mig att Tette blandar starka groggar, Kajsa ligger på badrumsgolvet och skrattar men hon ska egentligen behöva hänga över toalettet medans Sara.k står och skrattar åt henne (typsisk sara, skade glädje är den bästa gläjden), Hanna står och tar några fler shootar medans och står och ropar på Johanna som är nere vid poolen och nakenbadar. Ja listan kan bli lång, och så kan även dagdrömmar spåra. haha <3
 
Snart blir det att åka till innebandyhallen och titta på bröderna Stenberg med pappa. Har jag tur får jag även krama om Villiam lite. Sedan blir det att övningköra. Ska ha det där kortet innan året är slut. Punkt slut.
 
 

Someone close

Tycker den här texten är så himla hemsk som den HÄR tjejen skriver i sin blogg. Hennes pojkvän ska till Afghanistan 6 månader och arbeta i kriget. Så himla hemskt!
 

Jag har så många funderingar och så få svar. Det finns en fruktansvärd oro över att han ska åka och vad som kan hända honom där nere. Jag vet inte hur många gånger jag spelat upp i mitt huvud hur jag skulle reagera och vad jag skulle göra om jag skulle få beskedet att han stupat. Jag ser framför mig hur han blir skjuten i magen, hur blodet väller ut genom uniformen och han segnar ihop på marken och att han hinner tänka på mig, och sin familj, innan han somnar in. Jag har sett begravningen och kistan stå där framme, ett vackert kort på honom i en vacker ram, en vacker trudelutt som spelas och psalmer om välsignelser och gud. Hur jag skulle kunna fortsätta orka leva utan honom?
 
Såna här fruktansvärda föreställningar ser man i huvudet fast man inte vill, men jag är inte mer än människa och vi dramatiserar ibland upp det värsta för att förbereda oss för det. Oron över att han ska dö är såklart inte den enda oron som finns. Jag har ju såklart funderingar kring hur det kommer kännas när han inte är hemma. Vilka mina nya rutiner blir? Kommer jag vänja mig vid att han är borta? Kommer jag sakna honom så mycket att saknaden tar slut till sist? Tänk om det enda som dör under missionen är kärleken? Hur håller man den vid liv med ett helt krig emellan? Man brukar väl säga att kärleken övervinner allt, men med nog många vapen och nog många länder emellan, så tror jag inte man kan hoppa från det ena rosa molnet till det andra. Vi kommer leva i två olika verkligheter. Och hur kommer det kännas när han väl kommer hem? Har jag vant mig vid att sova själv? Blir det jobbigt och trångt med en hel karl som ska rymmas där plötsligt? Har jag vant mig vid ensamlivet och så måste jag tvärt vänja mig vid att anpassa mig efter någon annans behov och känslor? Jag har inga svar... men så många frågor. Jag önskar någon kunde berätta hur det blir, men det får nog endast tiden utvisa.

In bed

Nerbäddad i sängen är min tillfälliga position. Känner att förkylningen har blivit lite sämre men jag brukar bli frisk om jag bara ignorerad det.

Skulle ha befunnit mig på golfen just nu, men himlen öppnade sig, så det var bara att strunta i det. Funderar på att ta mig en sväng till gymmet istället.

Imon är jag ledig och det tänker jag fira med golf hela dagen och avrunda med att åka in till Gävle på hockey. En väldigt bra dag att se fram emot!!:)


So proud

Ligger och somnar och vaknar hela tiden i soffan. Magen har börjat krampa igen. I en hel vecka har jag varit fri från det, trodde att jag hade blivit bra men nej. Någon som kan tänka sig vad det är?

Körningen med pappa idag gick jättebra. Så imorgon ska jag ringa körskolan och skriva in mig, hjälp.


MLT - Me like tuesday

Godförmiddag!

Har några minuter över nu när jag sitter på bussen så tänkte att en uppdate kunna sitta fint.

Idag har jag en lektion i skolan, samhällskunskap. Ett ämne som kan vara väldigt långtråkigt men samtidigt väldigt intressant. Man får sätta igång hjärnkontoret där upp på högvarv, tack och lov att man då har haft sovmorgon. Men som sagt, kanske en av dem viktigaste ämnena man läser på gymnasiet.

Jag ska även försöka hinna hem och köra lite ikväll innan mörkret faller sig på. Känner mig inte helt 100% på att köra i mörkret än. Men det kommer!

Nu blir det att läsa igenom mailen och lite annat smått och gott. Ni får ha en fin dag och glöm inte att titta på SHF ikväll. XX


Ida sjöstedt

Ida levererar ALLTID med fina plagg. Idag får vi se en skapelse på Sofi Fahrman i Project Runway Sverige som börjar idag 20.00 på TV3. Som jag har längtat!


Who let the moose out?

Vilken helg jag har haft. Fått ut en hel del på den men den har som vanligt gått fort.

Lördag kväll efter en dag med golf ville jag (till en början) bara sova. Men hade lovat frugan att vi skulle ses så hon kom förbi. Fick present av mig och så klippte jag henne. Sedan så fick jag det briljanta idéen att vi skulle dricka vin. Tre dumma apor.

Hela kvällen slutade i en jaktstuga långt åt helvete på ren svenska. Men kul var det. Åter igen, vilka sjuka kompisar jag har. Tanken av att jag fyller om 18 dagar och att vi ska gå på krogen tillsammans får mig att längta så sjukt mycket. Kvällarna blir alltid roliga med dem.


RSS 2.0