ALIVE

Jag lever men har haft så mycket roligt för mig dessa dagar. Lovar att skriva så fort jag får tid.

Puss!


HOURS

Dem allra viktigaste julklapparna är köpta och jag känner mig lite lättare. Men det lutar åt att behöva handla även imon.

Först räkna jag veckor. Sen dagar. Nu timmar. Inte långt tills jakob kommer hem nu. Om sisådär 19 timmar är han på svensk mark och det är helt sjukt vad den här hösten har flugit förbi. Man tackar för att Skype finns, vet inte hur jag hade klarat mig annars.

Nu blir det lite plock här hemma. Förstår mig inte riktigt på det här med kläder. Har konstant ett berg med rentvätt! Varenda dag man kommer hem så ligger den där på sängen och bara tittar på mig... Suck! Aja, jag ska vara glad att det inte är jag som tvättar iaf. Så tack mamma :)


LIFE IS TEMPORARY

Klockan har tickat över midnatt och det har blivit den 20 december. I min skalle är det fortfarande den 19:de och min fina vän Agnes fyller hela 18 år idag, grattis stumpan! <3
 
Den här dagen har inte gått till historien då jag har legat hela dagen i sängen. Men tur är väl det då jag känner mig kry igen. Hoppas verkligen inte att illamåendet och smärtan kommer tillbaka.
 
Egentligen har jag fått jullov nu. Men då jag har lite rester över så åker jag hellre till skolan imorgon och pluggar igen allting än att sitta med allt på lovet (eller veckorna innan studenten).
På fredag ska jag även till salongen fast jag inte behöver.
Över ambitiösa jag.
 

 
 

WINTER

När jag ändå bara är sängliggandes så kan man ju börja planera den här vintern. Känner att antingen en utlandsresa eller fjällresa måste bokas in.

Åka en helg till Sälen skulle inte sitta fel. Skidor på fm, lunch i backen, någon timme till på skidor och sedan after ski. För att runda av hela dagen så hoppar man in bastun. Åh...

Fram tills dess får jag nöja mig med backarna här hemma och kungsberget. Fast då glider jag hellre nerför på en snowboard :)


 


...

Hade sett fram emot att krypa ner i sängen ikväll och titta på serier och slö plugga. Men nu har kramperna satt igång igen satt det blir bara att dra täcket över huvudet istället. Perfekt när man uppgifter som har deadline imon....


GRANDMA


I söndags tog vi en liten dagsutflykt in i dalarna. Vi hittade massor med fint och det blir garanterat ett besök till igen i denna butik.


PAIN IN THE ASS

Som rubriken lyder har jag en fruktansvärd smärta men lussebandy igår var fantastiskt!
Vi vann alla matcher och det var första gången jag gick till final och vi vann. Bra avslut då det var sista året för mig att få vara med. Som jag skratta igår och som folk skratta åt mig. Fulast var när jag skulle tackla en kille som jag känner och flyger själv (70 mot 50 kg) in i sargen och landar rakt på högra rumpan som jag tidigare under kvällen hade sträckt. Hallå skjärtkaka.
 
Äntligen är det helg också och det ska njutas till max. Ikväll blir det julshow och efter har jag inte riktigt bestämt än om man glider in till gävle dem sista timmarna. Förmodligen blir det hem då jag måste tänka på mitt magsår så det inte blir värre. Imon blir det shoppingsöndag och tror vi ska glida in i dalarna och kika lite.
Inte en enda julklapp har införskaffats, skärpning!

Mitt Dreamteam!

INSPO


Wednesday

Goddagens!

Åter en dag hemma men igår var jag på praktiken. Har varit till läkare och kollat ut lite. Det mesta tyder på stress och det är skönt att veta så det inte är nå värre, men samtidigt är det inte så kul i de situation jag är i. Jag är trotts allt inte döende.

Nu ska jag göra lite nytta här hemma och sedan blir det gymmet. Ikväll ska vi iväg på tomte fest till en släkting. Blir nog trevligt!

Ha en fin dag.


Monday

Hejsan!

Vad har hänt den senaste veckan? Jag har haft en hel dag med Wella där jag fick lära mig hur man egentligen ska göra ombre, eller finns väl inget rätt eller fel, men det här sättet blev verkligen snyggt! Sedan har jag bakat med brudarna vilket var väldigt mysigt att runda av fredag kvällen. På lördagen var jag på winter classic! Inte riktiga, men utematch och det vara jätte roligt. Även en vinst för Brynäs!

Den här veckan har jag praktik men idag fick jag vara hemma. Magsmärtan har det tunga huvudet som jag hade för en vecka sen kom tillbaka. Ska försöka ta mig till läkaren och kika upp vad det är för fel. Har mina aningar. Så låg i sängen till 4 idag och sedan har jag bakat lite pepparkakor. Nu ska jag vila igen och kika på julkalendern för andra gången idag.


HELP

Såg denna video sedan för någon vecka sedan. Har funderat mycket på det här med donationer osv. Jag är så fruktansvärt rädd för nålar och knivar, men om man vill och kan så hoppas jag att alla tar sig en tankeställare och donerar.
 
Det värsta är att Junior faktiskt gick bort idag. Så himla hemskt. Livet är bra orättvist ibland.
Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

BEAUTY & A BEAT


Att jag har en crush på vs modeller vet alla. Men sen, hallå där Justin!

10 THINGS ABOUT ME

Tänkte att jag kunna köra 10 om mig eftersom jag tycker den här bloggen inte är så jätte rolig just nu:)

1. När jag var liten hade jag en nallebjörn som hette Pelle. Pelle fick jag dagens jag föddes och släpade på honom ÖVERALLT tills jag blev 6 typ. Därefter hade jag honom i sängen tills jag var 13. Jag höll konstant i honom så all päls (det är en isbjörn) har jag liksom gnussat bort. Den är lagad överallt och ögonen ser ut att ramla ut när som helst. Kan bjuda på en bild någon dag!

2. Ett tag höll jag på med 5(!!) sporter. Golf, innebandy, ridning, alpint och fotboll.

3. Hela min uppväxt har jag varit på ishallen pga pappa och mina bröder. Thanks!

4. Jag har alltid tyckt om hår och smink. Brukade kamma mammas hår så mycket så ibland fastna borsten så hon fick klippa av sig håret. Sminka mig brukade jag gå upp om nätterna och göra. Som 3 åring är det inte så lätt att veta att man ska ha läppstift på läpparna och inte i pannan! Haha

5. Jag lärde mig att åka skridskor när jag var 2 år.

6. Sommaren innan jag skulle börja 8an växte jag sjukt mycket. Jag hade sådan fruktansvärd växt värk som höll på i 2 år. Trodde benen skulle ramla av ett tag.

7. Jag har skadat mig sjukt mycket i mina år. Men inte behövt åka till sjukhuset en enda gång! "Peppar peppar ta i trä"

8. Jag har aldrig riktigt haft en jobbig fjortis period. Spelade mest innebandy då.

9. Jag älskar att gå i inredningsbutiker, men stört hatar Ikea. Förutom maten!

10. Det jag önskar mest av allt är ett långt och friskt liv. För tänk vad mycket roligt man kommer att vara med om då:)


S/S 13

Dessa skor hade kenza plåtats med och dem kommer ut i vår. Dem bara måste jag ha!!


1:E DECEMBER

Godmorgon!
 
Jag ligger just nu nerbäddad och har tittat på årets julkalender. Ingenting jag har följt nu på äldre år, men det är ju mysteriet på greveholm igen och det verkar som alla vi 80/90 tallister faktiskt tittar nu. Men för att vara första avsnittet var det riktigt bra!
 
Nu ska jag duka upp en rejäl frukost. I eftermiddag vankas det tomtesmyg, men den här snön har fått mig att bli lite kluven. Det har kommit sjukt mycket snö! Inte för att jag har tittat hur mycket som kom ner under natten, men blir inte förvånad om det är upp till knäna.
 
Ha en fin första december!

RSS 2.0