Att jag skulle bara ligga...

Att jag skulle bara ligga ner i en säng hela helgen vet tom mina närmsta att jag inte klarar av. Duracell Bella nr.1, jo tack.


Hoppade på Bettan med bagen på ryggen vid lunch tid idag. 0 gradigt och motvind 6 km, jag var total död när jag kom fram. Plockade bollar på rangen (maskinen har inte öppnat än), började slå men det var för kallt. Så blev Bettan hem, motvind igen (borde väl haft medvind?), 6km, genomfryst, halvdöd. Borde hoppa in i bastun men röven blev placerad i soffan och jag tänker inte flytta mig en meter till idag.


Ha det fint!


The lion's roar

The lion's roar

Kommer att spendera min helg hemma. Ingen stress eller press utan bara vila upp mig så jag inte går in i väggen snart. Ha det fint ♥


Torsdag-febern sitter...

Torsdag-febern sitter i men jag håller igång ändå. Vila får jag göra till helgen.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3136141/images/2012/pic_196100394.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3136141/images/2012/pic_196100576.jpg" class="image">


Peak season marathon...

Peak season marathon på mtv, mår. Dock är jag inne på min 3 dag med feber och förkylning, mindre bra.


Gårdagen i bilder

Gårdagen i bilder

Dock fick bror mycket mer än bara en pappers bit. Driver, spoon och golfskor. Tror han blev riktigt glad för presenterna! Men lite roligt var det att luras med han då denna pappers bit låg i en stooor kartong.

+en promenix på kvällen


Så snygg...

Så snygg tårta!! Jag vill oxå ha en golf tårta när jag fyller. Men med lite glitter och glamour;)


Hej allesammans!

Hej allesammans!

Kass uppdatering av mig i veckan men jag har helt enkelt inte haft tid. Har haft praktik på Studio Mini så har kommit hem ganska sent och tiden över har jag vart på gymmet. Så rullar mina dagar just nu!

Hitills idag har jag varit på gymmet och fått lite frisk luft ute. Cyklat fram och tillbaka till gymmet har jag även gjort, alltid lika kul att få damma av Bettan! Nu har jag proppat i mig en dunder frukost och tänkte hoppa på biken igen för att trampa mig till golfen. Vill slå med klubborna!!

I eftermiddag ska jag hem till bror som fyller 25. Vart har tiden sprungit iväg? Tog inte han studenten nyss?!

Ha en bra dag och se till att gå ut i solen och glassa lite :) puss och kram


Hofors är Årets Golfklubb

Hofors är Årets Golfklubb


Hofors GK är Årets Golfklubb 2012. Det meddelade Föreningen Golfjournalisterna på torsdagen. - Det betyder jättemycket för oss, säger klubbens ordförande Mikael Limér.


Det finns anledning att dra på mungiporna för medlemmarna i Hofors Golfklubb. Dels ser våren lovande ut, dels finns det chans att årets säsongspremiär blir tidigare än någonsin förut. Om vädret håller i sig blir det spel i påsk, lyder den preliminära prognosen.


Men det bästa av allt är att klubben har utsetts till Årets Golfklubb 2012, en utmärkelse som Golfjournalisterna delar ut varje år till en klubb som förtjänar att uppmärksammas lite extra.


”Klubben får utmärkelsen för en konsekvent satsning på idellt arbete i en tid då golfen i Sverige allt mer har präglats av kommersialisering”, skriver Golfjournalisterna i sin motivering.


För Gästrikeklubben är det goda nyheter och betyder mycket för alla som hjälper till för att hålla verksamheten igång.


- Det är verkligen jätteroligt. Det betyder mycket för oss alla. Det är ju ett bevis på att vi jobbar på rätt sätt med stor delaktighet från medlemmarna, säger ordförande Mikael Limér till Svensk Golf.


- Det betyder ju också att vi får chansen att synas lite mer, och förhoppningsvis lockar lite fler besökare till vår fina golfbana, tillägger han.


Det var för tre år sedan som klubben bestämde sig för att byta modell för organisationen. Då avskaffades klubbchefen som funktion, och i stället baserades arbetet på ideella insatser från styrelse och olika kommittéer. Det var med dåvarande ordförande Pär Jerfström i spetsen som nyordningen påbörjades. Några år senare gav det gott resultat, 2011 var klubbens bästa år hittills ekonomiskt. Dessutom haglar nu utmärkelserna över klubben. Tidigare i år utsågs klubben som den bästa arrangören av Skandia Tour Riks-tävlingar i hela landet, och på torsdagen kom alltså kronan på verket: Årets Golfklubb 2012.


Hur ska ni fira det här?
- Det har vi inte hunnit tänka på. Men vi ska se till att vi hittar på någonting som når både medlemmarna och sponsorerna. Vi är alla en del av det här, säger Mikael Limér.


Vid Svenska Golfförbundets årsmötesmiddag den 20 april, inför Förbundsmötet 2012, kommer klubbens representanter att få ta emot utmärkelserna.



Jag håller på...

Jag håller på att bli galen av att inte äta nå godis. Jag vill ha lakrits!!!


Fryssen, tung på...

Fryssen, tung på ögonlocken och fullt påklädd ligger jag under täcket. Klockan är ställd 07.45 och jag måste gå in i djupsömnen nu. Agda 87, så gammal i kroppen men ser ut som 12, jo det är jag de!


Då jag tänker satsa fullt...

Då jag tänker satsa fullt ut på träningen så vägrar jag dricka alkohol på ett bra tag. Dock dricker jag heller inte så ofta nu, men nu är det big no no!


En ny rosa/röd...

En ny rosa/röd skjorta hade jag på mig en fredag som denna. Invigde även mina klarblåa örhängen från snö. Mitt favorit märke på smycken.

Nu svirar jag om till onepiece och ska äta lite lax till middag. Efterrätt blir mango, jordgubbar och lite lösgodis. Ska nog även börja läsa Elsas hemlighet ikväll!, spännande.


Shoppingdag nr 2....

Shoppingdag nr 2 och patetisk som jag är springer jag in på dem affärer jag vet att det jobbar snygga killar. MEN jag står för det;) haha...


Shoppingdag nr 2....

Shoppingdag nr 2 och patetisk som jag är springer jag in på dem affärer jag vet att det jobbar snygga killar. MEN jag står för det;) haha...


....


Tidningen var på besök igår...

Tidningen var på besök igår på mackmyra. Så då fick man glänsa lite i tidningen idag. Helsida&framsida, pinigt;)


Bilder från igår


Har vart...

Idag har jag svingat in våren med pappa på mackmyra. Det var hur roligt som helst! Vart även intervjuad av en tidning, pinsamt.

Nyss hem jag hem efter gymmet. Körde armar idag. På det har jag även petat i mig en protein drink. Vidrigt!

Nu ska jag sjunka ner i soffan och titta på hockey. Ha det bra!


Pappa...

Pappa vårstädade sin bag idag och hittade denna mysiga banan. Den har legat där sen slutet på oktober, mys;)


Helgen börjar gå..

Helgen börjar gå mot sitt slut och jag är vaken fast jag bör vara i sömn vid detta lag. Men shit happens när det är big brother och golf så här på kvällarna. Fast det var värt att se bb programet idag, ännu bättre imon. Rodney kom in i huset! Vem hade anat det. Det klingar lite sådär fint i mina öron (ding,ding,ding,ding, ding, här glider kingen in).

Ne nu är det dags att sluta läsa killbloggen och dreggla över en massa kläder. Har 6 timmar sömn framför mig och om jag känner mig rätt kommer vara gunga fram som en zombie. Saken gör ju inte bättre att jag ligger efter i skolan och har sjukt mycket saker att göra imorgon,  och lite + i kanten är jag gul i håret. Då man inte äger silvershampoo så är det lätt att bli lite gul i skallen efter en hårtvätt. Men vad gör det? Firar in påsken lite tidigare bara.

Ne, nu måste jag få tyst på katten som ligger här och kurrar. Utan att överdriva så kan det ta två timmar innan hon blir tyst. Varför lär dem vara gosig när jag inte vill gosa?

Bryter mönstret: över och ut


Ny duschad...

Ny duschad och ren i håret efter ett grymt gympass! Ökat mer vikt på armar och jag känner mig starkare än någonsin. Dock syns det inte att jag har några muskler men eh ;) men en sak är säkert, celsius är grymt att dricka innan träningen. Energin man får är sjuk och jag kan inte träna längre utan att ha druckit en celsius innan träningen. Så ni som inte har prövat, do it!

Nu efter lite hockey tittande (brynäs vann!) måste jag plugga lite. Lär även springa iväg till affären och köpa lite frukt till ikväll då det blir big brother mys. En stor fruktsallad får det bli, tjena nyttig!


Ryggen värker...

Ryggen värker men jag kämpar på! Ska dricka en celsius och kila iväg till gymmet med Linda.

Hardwork


På gymmet...

På gymmet och kör armar och bål. Lagt på lite extra vikter på armarna och det känns riktigt bra! Bloggar senare!


Klockan ställd 8...

Klockan ställd 8 och jag ligger fortfarande vaken. Katastrof! Får köra en gubbvila på em imorgon istället. På fm ska jag äta frukost i lugn och ro med gd i handen. Sedan gymmet och efter det plugg. Så jäkla grymt!

Nu:sova


Fredag


Min kärlek till svartvita filmer kommer aldrig svalna


Söndags mys

Söndags mys!

Legat i soffan med täcket på hela förmiddagen och tittat på Vasaloppet. En av dem bästa söndagarna på året.

Nu blir det plugg plugg plugg. Har iaf läst klart Frankenstein och det känns förbannat bra! Men som sagt, nu:plugg...


Tack mor&far för dem här dagarna ❤


Sthlm kommer aldrig bli min stad


Djursjukhus


Torsdag och halva...

Torsdag och halva lovet har bara flugit iväg! Vilken tur att jag har massor av roliga saker framför mig i helgen!

Hittills idag har jag hunnit varit på gymmet. 3 km och armar, mer orkade jag inte. Nu ska jag fixa lite lunch och sedan åka till djur sjukhuset i Falun. Katten är sjuk så kommer nog få sitta där på en stol i flera timmar. Men thats life!


RSS 2.0