POWER WOMEN

Idag känner jag mig lite som en power woman. I salongen har jag slitit som aldrig förr, men ack så snygg alla blev. På em permanenta jag en 16 (!!) årig tjej, riktigt fint. Hårt jobb lönar sig.

Efter skolan så har jag fikat med en gammal vän. En tjej som man alltid har lika skoj med.

Nu sitter jag på bussen hem (glamoröst va?) och har inte riktigt bestämt vad jag ska göra när jag kliver innanför dörren. Skulle behöva plugga men huvudet är helt tungt så ett avsnitt gossip, lite skype med min kära får nog blir den största ansträngningen. 5 timmars sömn, slit i salong, skippat både frukost&lunch och ingen rast är ingen bra kombo. Måste skärpa mig på den fronten!


SWEDISH HOUSE MAFFIA

Vet inte vart jag ska börja. Men shit vad torsdagen var sjuk. Vill verkligen se dem igen, så fucking sjukt jävla bra var det!!! Sen vart vi stod är bara äckligt hur långt fram vi kom. Inre sektion (sektionen vid scenen) och riktigt långt fram. Förstod inte hur långt fram vi stod för ens vi kom hem och såg filmerna.

Lätt en av dem bästa dagarna man kommer att komma ihåg i sitt liv!


MOTIVATION

There are 1440 minutes in a day….. Use 60 of them to exercise.


WE GOT THE WORLD

Tänkte kila iväg till gymmet och konfrontera lite onda tankar jag har idag.


Tonight


Kaos i bloggen!


Victoria Secret


13 NOVEMBER

Goddagens!
 
Jag har idag lyxen att vara ledig. Vaknade 8 pigg men såg ett meddela som gjorde att jag skalla kudden
och sov vidare.
Nu ska jag peta i mig lite lunch och sedan hoppa in i bilen och övningköra. Sedan blir det att dra på sig träningskläderna. Längtar till gymmet!
Måste även röjja undan lite plugg. Fullt upp som sagt.

björn axén 12/13

Om the road

Jag har gått och fått en dille på en gammal dille, nämligen gute the. Gotlands guld. En kopp i handen när man kryper upp i soffan om kvällen får dagarna att bli lite lyxigare.

Förövrigt så har jag haft en riktigt bra dag. Gjorde ett gammalt frisör prov, några castings på kunder (vilken färg dem har på frisör språk), satt i löshår på en tjej och övningskört. Var ute på stora vägen idag för första gången.
Lite läskigt!

Vad annars då? Jag har massor med plugg, ska börja på körskolan på torsdag, fortfarande problem med rygg/nacke, börjat gymma igen lite lätt och saknat min fina J massor.

Jo jag längtar till helgen också!


In love


Pain from hell

Hejsan allihopa!

Idag så har jag gjort massor med saker. Varit på museum, lunchat med några klasskompisar, har projekt möte med min lärare och bollat idéer (mer om det sen) och blivit intervjuad ang min kost av en vän som går på idrott. Väldigt intressant när man tänker efter vad man stoppar i sig.

Önskar jag kunna gå på gymmet idag men min nacke säger ifrån. Muskelspänning from hell. Därför kommer jag tillbringa min kväll framför datorn och plugga. Hoppas jag kommer in i ett flow så jag kan bocka av lite.

Bilderna är från i lördags


Something pink

Äger nog just nu dem sötaste sovshortsen på jorden. Tänker aldrig ta av mig dem. Aldrig.


Gloves


Måste införskaffa mig ett par snygga handskar i veckan. Kanske inte det mest funktionella, men det är så snyggt!

In bed, again

Krypit ner under täcket igen. Det kan vara det bästa med ledighet, man kan göra lite som man vill! Dessutom har jag ingen lust att gå ut i detta trökiga väder.

Men snart ska jag svira om och dra mig upp till kyrkogården. Går inte en dag då jag inte tänker på min fina mormor. Livet är bra orättvist ibland. Snart har det gått två år. Helt ofattbart.

Ikväll blir det festligheter på hemmaplan. Biljett till halloweenfesten är fixad och det ryktas om att bli mycket folk. Kommer blir sjukt kul!!


Gnight

Godkväll!
 
Teorilektionerna för körkort är över och det är en lättnad. Shit vad jobbigt det har varit! Om två veckor börjar mina körlektioner och fram tills dess måste jag även försöka köra lite hemma. Körde igår men det blev bara katastrof. Blä.
Ett körkort till jul skulle som sagt inte sitta fel.
 
Nu ska jag gå ner till mamma och ta mig en kopp thé innan jag kryper ner under täcket. Fick ställa mig och klippa bror och pappa nu på kvällen så är helt slut. Orkar verkligen inte läsa teori som det var tänkt!
 
Imon ska jag åka med mamma till sthlm och strosa runt lite. Blir trevlans :)
 

Right now

Hej alla fina!

Har just nu lunch på körskolan stå tänkte göra en liten uppdate vad som händer i mitt liv. Har som sagt inte bloggat så mycket.

Jag har sjukt mycket runt om mig just nu. Jag försöker prestera i skolan, hinna träna, göra uppgifter hemma och sedan ett körkort på det. Och fast jag inte har tid så petar jag in lite roliga saker i mitt liv som att gå ut och träffa massa fina vänner.

Det här höstlovet skulle jag ta ikapp alla uppgifter som jag har i rester från skolan. Men tog ett beslut att gå intensivteori så jag har det gjort. Riktigt skönt, men som sagt, sjukt intensivt. Det går snabbt och gäller att hänga med. Verkligen någonting jag skulle rekommendera till folk om ni gillar att saker och ting ska gå snabbt:)

I helgen är det halloween och jag är lite kluven vad jag ska göra. Har fått massor med erbjudanden från höger och vänster och önskar att jag kunna varit överallt. Har vart ut två helger på raken nu (fre,lör) så det bästa vore att sitta hemma och proppa i sig godis. Vi får se helt enkelt!

Nu ska jag kila iväg till min sista teorilektion (!!!) och sedan får jag höstlov. Ha det fint :)

Bilderna är från helgen då jag gick på AW på allstar först, sedan relax/spa med Denise på badhuset. Och lördagen hockey på läkerolen, middag på Kalles och klackarna i taket på slick. Bästa helgen på länge!


RSS 2.0