Smilesmilesmile

Kommer somna med ett stort leende på läpparna nu. Glömmer det trista för 1 sekund och tänker på det bästa. Så jäkla glad att jag har dig i mitt liv!


21 december

Gott folk!, vet ni vad jag lyckades köpa
idag? Julklappar!!! Klapp på axeln där. Hittade lite fina saker. Nu återstår det bara till ungefär 4-5 personer.

Tidigare idag så har jag vart i skolan. Gjorde ett engelska prov. Gick sådär. Det var läsförståelse och det är ju inte svårt!, jag förstår allt men frågorna är så kluriga ibland så man får lust att dra av sig håret. Jobbigt när jag inte presterar så bra i skolan som jag skulle vilja. Vi fick även ett litet julbord i skolan till lunch.

Nu ska jag faktiskt plugga lite. Jag är en av dem få eleverna kvar i Sverige som inte har fått jullov. Det suger riktigt hårt!

Ha en bra kväll!

Så sugen på dessa skor!! Har suktat efter dem länge men frågan är om dem kommer till användning, får se om dem blir ett köp imon.


20 december

Juljul, strålande jul!

Julen närmar sig och julstämningen är på högnivå. Men jag kan fortfarande inte förstå att det är julafton på lördag. Paniken växer inom mig då jag inte har köpt en enda julklapp, vad ska man köpa?
Har inte haft tid att tänka på julklappar då skolan har stått i fokus. Dock är jag långt ifrån klar.
Kommer att gå på jullov med en klump i magen då jag känner redan nu att jag inte blir klar, har sådan äcklig press på mig inför ett prov imon. Ett prov som avgör vilket betyg jag ska få. usch...

Nu blir det försöka plugga på så mycket som möjligt med en kopp te och lite skorpor.

Ha en bra kväll! ♥


saffransbullar

min nya hårfärg, dock är den liiite mörkare på denna bild

och Villiam har blivit så stor!


4:e advent

6 dagar till jul och 13 dagar av året kvar, vart tog året vägen?

4:e advent och jag har världens klump i magen. Mycket som händer just nu i mitt liv. Både roligt och tråkigt.
Har äckligt mycket plugg av dessa 4 skoldagar som återstår. Kommer behöva sitta uppe hela natten och plugga till en svenska prov jag har imorgon. Sedan har jag en engelska bok jag inte kommit så långt på. 400 sidor till tisdag, hjälp.

På golffronten ser det bra ut. Mycket nytt som händer, men vill inte berätta så mycket då saker och ting inte har blivit 100%. Mer uppdatering om det kommer ni få närmare våren. Nu är det gym som gäller. Ska lägga upp en träningsschema denna vecka som jag ska försöka hålla i en månad och se hur mycket utvecklingen blir. Måste även börja fetta på mig lite, haha.

Nu börjar det lukta lussebullar här hemma så det blir att mumsa lite ikväll. Ha en bra kväll!


lite mer sommar och mindre vinter tack


Bjurö klubb



Bjurö klubb


3 advent

3 advent, oj vad dagarna går fort!

Idag har jag inte gjort mycket då jag är helt förstörd i kroppen. Spelade lussebandy igår kväll/natt och det gick väl inge vidare för mig, men kul var det! Sträckte rumpan, några blå märken och fetaste träningsvärken, man tackar. Men det var de värt!

Haft världens advents firande idag. Ätit julgröt, julkorv, julknäcke med julskinka på och druckit mängder av julmust. Senare blir det vanilj lussekatt och glögg, haha.

Nu måste jag verkligen plugga. Har prov på måndag om universum och det är väl ungefär 30 olika män jag måste lära mig om deras upptäckter. Wish me luck

Vi har tagit in lite bling bling på min salong Studio Mini inne i stan i Gävle, så vill du bli lite extra julfin är det bara att komma in! Vi sätter även i fjädrar :)


Tomtekväll

God kväll!

Usch vad kallt det verkligen är ute och vitt ute på backen. Nu börjar det verkligen bli jul och det börjar faktiskt bli lite mysigt. Är nämligen lite skeptisk för själva julafton grejen.

Igår var jag och mamma till Göransson arena i Sandviken då det var julgala. Verkligen hur kul som hellst! Först fick vi glögg ute när vi anlände, glögg smakar som bäst ute. Sedan blev det lite mingel innan vi börja äta julbord. Det var 3500 pers som åt. Helt sjukt på bilden ni ser längre ner ska ni tänka er folk massan x2. Efter maten började själva showen med massa artister. Brolle, Nicke Borg, danny, Charlotte perelli, Linda bengtzing, Jessika Andersson och många fler. När själva showen drog arvingarna igång och sedan drog partyt igång.

Kom hem 3 inatt, pust... Sov 3 timmar och sedan i väg till skolan. Så ni kan ju bara gissa hur trött jag är.

Nu ska jag springa upp till centrum och köpa mig en godisrem på tomtekväll. Dem har tänt upp stor del av Hofors centrum med massor av maschaller. Fint tycker jag!:)


Måndag, ny vecka

Hola!

Skolan idag var en riktig tung dag. Hade sovit ut bra men ändå åkte jag hem med huvudvärk. Måste kolla upp ögonen snart och tvingar mig själv att göra det innan jul. Trotts min rädsla att dem ska säga att jag behöver glajjor så måste jag respektera det.

Nu har jag krypit upp i soffan med en kopp thé i handen. Någon pepparkaka slinker även ner. Men snart blir det att borsta tänderna och sedan göra ett svan dyk ner i sängen. Morgondagen består av engelska på fm. och sedan plugg som avslutar med ett stop på studio mini. Ska styla en kund, superkul!

Ha en bra kväll! Kram ❤


2:a advent

2:a advent och kylan har kommit. Prövar att mobilblogga nu för första gången så vi får väl se hur det blir!

Gårkvällen spenderade jag i furuvik med Maja&Micke. Pepparkakor och filmer var det som stod på schemat.

Nu tittar jag på reprisen av så mycket bättre och ska väldigt snart duka fram adventsfikan. Glögg, pepparkakor och lussekatter. El perfecto!

Ha en trevlig kväll så laddar vi om för en ny vecka! ❤


Lite vitt på backen

Hejsan där ute!

Det är helg och jag njuter som aldrig förr. Jullov skulle inte sitta fel, bara att stå ut i 13 skoldagar till. Gårdagen spenderade jag med mamma efter en kund i skolan. Blev lite shopping i stan och annat mys. På kvällen skulle vi gå ut och äta sushi, men jag var inte ett dugg sugen på det och köpa något annat passade inte heller. Beslutsångest och ingenting funkar när man är trött en fredag kväll, så är det varje vecka! Det slutade med att vi köpte risgrynsgröt och massa chips. Funkar det också!

Nu ska jag kasta på mig lite smink och springa iväg till innebandyhallen. Bror har match så hoppas på vinst! Det har även snöat lite inatt och lillabocken brändes ner. Kan tänka mig att det ser ganska tomt ut nu på slotstorget. Ikväll blir det kanske åka in till Gävle på lite festligheter. Skulle egentligen behöva plugga så vi får se hur det blir.

Ha en bra lördag♥


Marc Jacobs, världens bästa parfym!


RSS 2.0