Februari

Godisförbud! Och jag ska banne mig hålla det februari ut.


Söndag

På någon sätt kom inlägget jag skrev i veckan upp nu när jag loggade in på blogg.se. Konstigt men sak samma!

Igår kväll var jag upp och tittade när mor&far spelade golf simulator. Måste upp och spela jag i veckan när mina nya klubbor kommer. Äntligen!!

Just nu tittar jag på golfen som snart är slut. Trodde faktiskt tiger skulle vinna men det blev rock som tog hem detta. Men det hade kunnat sluta illa nu på 18!

Ha en bra söndag nu i detta fantastiska sol väder. Vi går mot rätt tid på året nu. Puss


Tisdag kväll

Litet snabbt inlägg då jag skriver på telefonen!

Idag har jag vart i skolan och sedan tränat sjukt mycket. Två timmar på gymmet och en å en halv timme pump. Kul att pröva någonting nytt då pump var helt främmande förut. På söndag blir det ett till pass fast det hade ett annat namn.

Nu måste jag verkligen gå och lägga mig. Helt slut! Ha det bra

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3136141/images/2012/pic_186088075.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3136141/images/2012/pic_186088075.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3136141/images/2012/pic_186088075.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3136141/images/2012/pic_186088075.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3136141/images/2012/pic_186088440.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3136141/images/2012/pic_186088440.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3136141/images/2012/pic_186088526.jpg" class="image">


Drömmar går och kommer

Ny vecka och den börjar med att vara hemma från skolan. Känner mig allmänt svag i kroppen och lite snorig. Men snorig har jag vart väldigt länge nu. Att vara frisk är helt enkelt inte med mig nu. Veckan som var blev det lite för mycket ben så baksida lår har vart riktigt illa denna helg. Har haft en fruktansvärd smärta och strecha ut det går verkligen inte. Får helt enkelt lägga energi på armar och rörlighet denna vecka. Började lite smått med rörlighet igår på gymmet och hej vad jobbigt det är. All respekt till poledansare för det är nå sjukt jobbigt att jobba med sin egen vikt. Men kul är det!

Nu blir det är plugga lite. Har ett berg av läxor och jag ångrar verkligen att jag har vart mer på gymmet än suttit hemma och plugga. Ett nyårs löften var faktiskt: "5. Börja veckoplanera. En timme på söndagen ska jag skriva ner när jag ska träna och plugga. Måste strukturera upp mitt liv med skolan blandat med träning."


Vilka är på och få denna kropp?


Söndag

Dags att pallra sig iväg till gymmet. Ha en bra söndag! :)


Fredagsmys med fam

Godkväll alla mysare!

Veckan bara flög förbi, skönt tycker jag! Vill verkligen att våren ska komma med storm steg då jag har börjat köpt vårkläder nu. Blev en shopping runda i Valbo igår.

Idag hade jag heldag i salongen på skolan. Älskar att vara i salongen. Nu på kvällen har jag gymmat och ätit plankstek. Favorit rätten helt klart!

Träningen hittills har vart så där. Känt mig slut i kroppen så blev någon vilo dag. Men jag börjar känna mig riktigt stark, speciellt benen.

Ha en bra kväll!


Nyttiga power bars

Efter en helg med mycket onyttigt intag av godis och chips så har man den vanliga söndagsklumpen i magen, ångest.
Hittade en ny sort ostkrokar som föll mig helt i smaken och för att vara ärlig skulle jag kunna äta hur mycket som helst av det. Varför blir man så himla onyttig bara för att det är helg? Ett av mina nyårslöften var ju att bara ha en onyttig dag. Nu blev det inte riktigt så. En orsak kan vara för att jag har vart ensam nästan hela helgen. Vilket kanske har givit mig lite "sällaskap". En Harry Potter film och lite godis så är man inte så ensam längre.

Sak samma. Det jag tänkte ta upp är det här med snabba mål när man är ute på golfbanan. Det är lätt att man tar en snickers och en coca cola någon dag så där. Som tur är har jag slutat ätit choklad nu så det lär inte bli mycket av det i sommar. Många vi golfare känner nog igen oss med att man kanske har haft en stressig morgon och inte hunnit brett den där smörgåsen. Då köper man istället en korv efter 9 hål. 

I längden håller det inte och absolut inte om man ska träna så mycket som jag ska göra i sommar. Så i sommar ska jag verkligen lägga lite krut på att förbereda mig inför varje dag jag ska vara på golfbanan. 

Någonting som alltid ska finnas i min bag är nötter med torkad frukt. Mättar och man får i sig lite salt. Bananer är världens godaste frukt, men det mättar snabbt och energin får man snabbt tillbaka. En smörgås kan vara bra. Jag är väldigt dålig på att ställa mig och bre en smörgås på morgonen så det är lätt att man köper en på klubben istället. Men som mamma brukar säga när hon har köpt bullar istället för att bakat:"bagarn måste också försörja sig". 

Till sist har vi dessa power bars. Det finns dem som är goda och dem som är väldigt mycket mindre goda. Ju äckligare dem är, ju nyttigare är dem. Nästan så är det med bars! Ska försöka mig på att göra mina egna någongång. Hittade ett reccept på en blogg på hur man kan göra bars. Det står att man ska ha fikon i, men man kan ju ha vilken torkad frukt man vill. Själv ska jag nog pröva torkad persika!

1 dl solrosfrön
4 dl havregryn
15 torkade fikon
1 msk hett vatten
1 1/2 dl russin
1 msk honung
1 dl fiberflingor (t. ex. Kellog’s All-bran)

Rosta havregryn och solrosfrön i en långpanna på 175 grader i 8-10 minuter. Klipp eller skär fikonen i bitar och lägg att mjukna i en matberedare med kniv tillsammans med en matsked hett vatten. Mixa fikonen och 1 dl av russinen till en kladdig smet. Tillsätt havregrynen, solrosfröna och honungen och mixa lite till tills allt bakats samman. Blanda för hand i resten av russinen och fiberflingorna. Tryck ut smeten på en skärbräda eller stor tallrik till en två centimeter tjock fyrkant. Ställ i kylen någon timme och skär sedan i lagom stora bitar.

power bars 3 e1272528927913 Power bars



Läs mer: http://sotasaker.com/power-bars/#ixzz1jX8PfgWg

My life right now!

Dem senaste dagarna...

Innan mitt jullov tog slut så var ju som sagt ner till Uppsala hem till min vän Denise. På torsdagen så kom mor&far och plocka upp mig då vi drog oss till sthlm för lite ärenden. Kikade runt i barkaby outlet, var på custom fit och en shopping runda i kista. El perfecto dag helt enkelt!

Skolan har satt igång och 3 nya kurser har startat. Stilhistoria, matte b och arbetsmiljö&säkerhet. 3 kurser som faller mig helt i smaken. Kan inte alls säga något illa om dem. Vi har även börjat med ett nytt projekt där vi ska planera och genomföra en modevisning som går i tema mode. Allting som vara återvinnings bara saker och tankarna är over the sky. Men det kommer bli så grymt!! Dock är det väldigt mycket som ska göras och det är bara 27 dagar till modevisningen (hjälp).

Igår var jag på ett möte som kan ha en påverkan på min framtid. Finns inte så mycket att säga om det mer än att jag ska verkligen sattsa på golfen nu och det kanske blir en tripp till andra sidan jorden för att plugga samt spela golf. Vi får väl se! Finns så mycket jag inte vill lämna här i Sverige. Men samtidigt, det finns kvar när man kommer hem.

Men samtidigt, tänk vad mycket jag kommer missa den tiden här hemma........


Uppsala

Igår så tog jag mig ner till Uppsala med min vän Denise som bor här. Blev onepiece mys, film och så kikade vi lite på hockeyn. Vi var även nyttig och skippade godiset och dippade istället grönsaker.

Nu måste vi verkligen hoppa upp ur sängen och äta frulle innan vi gör stan.

Ha en bra dag


Nyårlöften

1. Singel hcp i golfen.
2. Vara snäll mot min kropp. Träna och äta rätt. Ha en fross dag iveckan.
3.Skaffa mig ett jobb, framför allt i sommar.
4. Lägga ner minst 40 timmar i veckan på golf i sommar.
5. Börja veckoplanera. En timme på söndagen ska jag skriva ner när jag ska träna och plugga.
Måste strukturera upp mitt liv med skolan blandat med träning.
6.Fundera på hur mitt fokus ska bli 2013. Au pair eller college? Eller blir jag anställd på någon salong så jag kan jobba av mina 3000 timmar och bli frisör.
7. Jag ska bli blond.
8. Sluta lägga ner energi på folk som bara gör mig ledsen hela tiden.
9. Bli minst godkänd i alla ämnen
10. Ta körkort!


2012 - nytt år, nya tag

Som rubriken lyder så är det nytt år och nya tag. Det här året är verkligen mitt år! Har skrivit upp 10 nyårslöften som jag kan dela med mig någon dag. Men just nu slappar jag efter en riktigt rolig nyårsfirande!

Så nu taggar vi till och gör detta år oslagbart!


RSS 2.0