I like to have my money right where I can see them...

...hanging in my closet.
 
Raklång i soffan framför Breaking News m Fredrik&Filip får bli det sista jag gör denna dag.
Och självklart en kopp thé!
 
Dagen i helhet har varit helt okej. Vaknade upp tröttare än någonsin och visste inte vad jag höll på med. Flängde runt, funderade på att gå och lägga mig och tittade mest ner i yoghurt skålen istället för att äta den. Väl på bussen kunna jag inte sova, skola cirkus 6 timmar och sedan blev det shopping. Var på väg att köpa mycket mer men jeans, topp och skjorta fick jag med mig hem. Mycket nöjd.
 
Nu på kvällen har jag varit på gymmet med Therese och Hanna. Välbehövt då jag var på kettleball igår med Kajsa och shit vad det kändes i kroppen. Men alla kändisar som håller på med det har världens snyggaste kropp så det kanske är någonting att sattsa på. Skönt iallafall att röra på sig igen.

Getting cold

Jag nyser, fryser, och snorar. Kanske har det värsta förkyldningen någonsin på ingång, orkar inte. Jag som skulle ta tag i träningen idag och äta nyttigt. Tyckte mer synd om mig när jag nyss kom hem så det blev gårdagens kött och gratäng och cheesecake till efterrätt.
 
Borde ta tag i plugg högen men blir att knapra piller istället. Som man blir slut av att hålla på i en salong hela dagen.
 

Goals

En väldigt fin och perfekt helg har det varit. Lite för mycket gotta men det är jag värd. Tänkte dra ner på mitt socker intag från och med imorgon. Dra igång med träningen på allvar och gå tillbaka till min vardag till 100%.
Har några mål som jag vill fixa denna höst. Körkort, jobb, betyg och en fast kropp är bara några av dem.
 
Nu ska jag lägga huvudet på kudden, upp om 6 timmar. Halv 9 - halv 4 först i skolan sedan salongen på stan.
Så kommer vara lagomt trött när jag kommer hem imon.
 
Saknar dig så mycket så jag spricker snart, 90 dagar....

I made it

Raklång i soffan med filten på, hockey på tv och 1 kg godis bredvid mig. Idag behöver man inte ha ångest att ligga inne, regnet öser ner.

Gårdagen blev väldigt lyckad. Jag har äntligen blivit godkänd i matte b och känslan att kunna bocka av det är sjukt skönt. Allt slit med att sitta kvar i skolan medan alla andra har slutat kommer jag kunna tacka mig i framtiden. Ha betyg så jag kan söka till många olika utbildningar är en säkerhet med tanke på hur arbetslivet ser ut idag. Så sjukt jävla stolt över mig!

På kvällen åkte jag och pappa först till ishallen och titta på b-laget en period. Därefter åkte jag hem till axel på lite party. Vilka fina vänner jag, bäst ni<3

Nu ska jag fortsätta att slappa lite. Ha det fint :)


Friday im in love

Äntligen är det fredag! Helt klart favorit dagen på hela veckan.

Just nu sitter jag på bussen in till salongen. Har en fullspäckad dag vilket jag älskar. Min första kund har jag kl 9, sedan mitt bland alla kunder måste jag åka till skolan och göra ett prov för att sedan åka tillbaka till salongen och ha kund.

Ikväll blir det hem till axel på lite party! Ska bli sjukt kul att träffa alla hoffe kompisar, har saknat er massor.

Förresten, vi har ett erbjudande på salongen nu som ni ser på bilden. Riktigt bra rabatt och Paula som gör behandlingarna är jätteduktig och professionell. Så var inte rädd för att pröva :)


Handels

Sitter i utbildning hela 7 timmar idag. Har även hunnit ätit frukost 3 gånger idag. Hjälp


Pack my bag

Vill bara ta studenten nu. Trött på att pendla, trött på att aldrig hinna träffa några vänner, trött på skolan, trött på allt!

Vill bara packa min väska och sticka iväg. Ner till Afrika jobba som volontär, åka runt i Asien och smaka på olika konstiga maträtter, dra till Australien och se vilda kängurur eller åka till USA och ha dröm jobbet. Jag känner mig klar på JB mer än någonsin. 1an var helt klart roligaste året. Saknar glimten från det. Men det blir att pina sig igenom det här året. Njuta av student året och börja fundera vad jag ska göra efter skolan.

Sitta hemma och rulla tummarna är det sista jag kommer göra. YOLO!


Tired sunday

Som rubriken lyder, jag är väldigt trött idag. Snittade nog på 5 gäspningar per hål idag och när det var middag och prisutdelning ville jag bara gå och lägg mig i omklädningsrummet. När jag väl kom hem gin jag raka vägen upp till sängen och det blev en nap på 2 timmar (!!).

Nu försöker jag plugga lite och dricker på lite thé. Dock förstår jag ingenting så borde egentligen bara gå tillbaka till sängen. Kroppen fungerar inte som den ska!


Tommy Hilfiger






Tommy Hilfiger levererar återigen! Det går i marint (som jag älskar) och klänningen är ju bara to die for. Just bara för att den är så unik, skulle ja lätt kunna ha den på min bal.

Autumn is fall

Hösten närmar sig med storm steg och den levererade med fantastiskt väder idag.Sol och klarblå himmel.  Dessvärre var jag inte ute så mycket utan placerade rumpan på innebandyhallen och ishockeyhallen. Där slank det ner någon godisbit och en hederlig innebandy french hot dog. Heaven! Därefter tog jag min gamla Cresent hem och la mig i soffan. Hv-Brynäs, och självklart ville jag se vinst för brynäs. Dessvärre blev det en ynka poäng fick dem med sig, mer än inget iallafall.
 
Nu försöker jag få in massa bilder på datorn. Men jag är inte så High-tec eller vad tusan det kallas. Har alltid funkat för mig, tills nu. Har ju en massa roliga bilder från Alanya och hårvisningen igår. Får nog ta mig hjälp av någon. Någon händig man i närheten?
 
Nu lite arbiskt te, mjukiskläder och lite serier jag har missat under veckan jag har varit bortrest. Om det är något jag ska lägga shoppingpengar på denna vecka så är det pyjamas och underkläder. Pyjamas kommer jag aldrig växa ifrån, det är så mysigt när det går mot kallare tider. Men måste även kika på lite stickade tröjor... Hihi :)
 
 

IT WAS SO FAB

Vilken fin och trevlig kväll det har varit. Har fått sett 9 + 2 modeller, lärt mig känna på ett nytt smink märke och blivit en mascara rikare. Håkan och Jocke på ID hair och gjort detta väl organiserat. Ingen stel visning. Utan en avslappnad hårvisning med fri bar. Dock blev det bara ett halvt glas champagne för min del då jag känner mig ganska mättad från alanya.

Nu är jag påväg hem. Visar lite bilder när jag kommer hem!

Här får ni ett smakprov på mig och Babsan :)


Hair / make-up show

Har precis ätit några snittar och smuttat på ett glas champagne (som jag trodde var alkoholfri) , ny börjar visningen som hoppas kunna visa massa bilder ikväll. Kram


New kicks

Idag när regnet öser ner får dessa ge mig en liten färgklick.


When teardrops fall

Godmorgon

Jag befinner mig just nu på svenskmark och det är lite blandade känslor. Man blir påmind om vardagen och vädret idag lockar inte särskilt mycket. Dock var det mycket fint väder igår. Soligt, löv från träden föll och det kom lite kalla vindar. Precis hur jag vill att en höst ska vara.

I detta skrivande är jag på bussen påväg till salongen. Har en klippkund direkt när jag kommer dit. Slutar 5 på salongen, men 5 börjar även en hårvisning på stan så får skynda mig. Kommer hem väldigt sent ikväll, men det ska nog gå bra!

Har ett par nya kicks på mig idag från Nike. Lägger upp en bild så fort jag får tid!:)


Isabella "Blondinbella" Löwengrip

 
 

Om ni har tid, se detta klipp.

Hot x1000000

När poolen, havet och drinkarna har slutat svalkat är det sjukt varmt. Jag håller på dör av denna värme och min kropp skriker efter skugga. Men det är sista dagen och då ska man pressa. Dock har jag legat sjukt mycket i skuggan denna vecka, så förvänta er ingen pepparkaka som kommer hem.

Nu ska jag ta mig ett dock i poolen sedan traska iväg till havet. Ikväll blir det mat vid hamnen. Dem är så sjukt gott kött där! Vi ska även se Sverige-Kazakstan som lirar ikväll. Får se om det blir en sväng på bardisken på the Doors också (ha-ha).

Ha det fint så hörs vi nästa gång i Sverige!


From turkey

Hej där!

Hörde att graderna börjar närma sig 0 i Sverige, själv håller vi på att dör av värmen. Graderna ska ligga på 30 den här månaden, men när vi kom hem visade temperaturen 45 grader i skuggan.

Nu har halva veckan gått och vi har hunnit med en hel del. Vad för saker kan jag berätta när jag kommer hem.

Nu ska jag fortsätta lata mig framför poolen och sedan ta tag i min feta matte bok bredvid mig. Ni får ha det fint! :)


Boarding

Vi har fått gått in i gaten nu och dem har börjat släppa in folk nu till planet. Det finns inga flygnerver eller så utan jag bara längtar efter att få stänga mina ögon nu.

Jag vill bara komma fram nu....

Men ni får ha det fint hemma i Sverige. Jag ska ta mig en riktig ta-hand-om vecka. Bara göra sånt som jag vill. Inga krav eller måsten. Bara leva.

Livet är inte de dagar som har passerat, det är dagarna man minns.

Puss och kram


O'learys

Just i detta skrivande skulle jag ha varit uppe i luften. Men vårat plan är 3 timmar försent, vilket är sjukt irriterande. Jag har nu vart vaken i 24 timmar, på den tiden haft ungefär 30 min vila så mår verkligen som ett vrak. Vill bara sätta mig på planet och sova.

Har precis ätit en frukost på olearys här på Arlanda. Snart ska jag gå och köpa några tidningar och någon bok och sedan bre ut mig på en soffa. Måste få blunda innan 10. Annars kommer jag svimma!!

Få se om jag hinner uppdatera en gång till.

Bilden visar exakt hur jag känner. Less, trött och lite förbannad. Åh!


Going to Turkey

Hej alla fina!
 
Bella Sista sekunden Stenberg är sönder stressad just nu. Bilen går om 1&½ timme mot arlanda. På den tiden ska jag hinna packa klart, plugga, måla naglarna och titta på dagens SHF. MÅSTE se det innan jag åker. Men som sagt, kanske hade glömt att berätta att jag åker till turkiet inatt (Kan fortfarande inte förstå det). Blir borta en vecka och hoppas på att det blir en fin fin vecka.
 
Dags för mig att komma bort känner mig. All drama på senaste tiden har bara velat få mig att stoppa huvudet i sanden.
 
Men vi hörs igen om lite mer än en vecka. Puss!
 
Saknar dig <3
 


Goodmorning

Ligger och drar mig lite i sängen för har sovmorgon idag. Vilken lyx det är att få sova till 8 när man går upp halv 6 varje dag


Get some sleep

Fruktansvärt less på att inte kunna somna om kvällarna. Täcket åker av och på. Kuddarna vänds upp och ner. Jag rullar höger vänster. Ska jag sova på höger sida eller vänster sida. Krama kudde, inte krama kudde.

Ja listan kan göras lång. Det här problemet började mitten på juli. Försöker rulla tillbaka bandet och fundera om det var något som började påverka mig då. Men kommer inte på något.

Jag har ju t.o.m motionerat idag så jag ska somna som ett barn, men nej. Börjar bli orolig då jag har 6 timmar frisör imorgon. Vara trevlig, le och arbeta är inte det enklaste när man är trött. Som tur är får jag själv sätta mig i stolen klockan 5 imorgon. Ger Jonna fria händer och känner jag henne rätt kommer det bli väldigt fint!

Ska återigen göra mig ett försök nu. Känner mig jätte peppad till imorgon och längtar tills jag får pyssla om min kund. Perfekt att börja en måndag på och framför allt känner man att måndagen får mer än gärna komma när helgen börjar.

Här nedan får ni en bild på min kavaj/jacka. Invigde den i fredags fast jag köpte den förra A/W. Väldigt mysig men inte riktigt min stil. Ska ge den en chans någon dag igen!


Heartbeats

Myssöndag - ny serie, heartbeats, osminkad.


RSS 2.0