Har haft en...

Har haft en fantastisk och välbehövlig kväll med fina vänner. Personer jag känt i princip hela livet, person som alltid kommer finnas där och vi skrattar åt allt. Vill även ge Denise några extra tack då hon verkligen behövdes idag. Känns som jag har gått i tusen bitar och behövde verkligen en riktig vän att dela tankar och känslor med. Känner mig lite mer hel nu...

Nu väntar sängen och Kitty. Får hoppas på att hon inte har dragit med några oinbjudna till sängen, fästingar.

Den här bilden visar ganska bra hur jag mår. Förvirrad, sårad och ledsen. Varför ska ALLT komma samtidigt?


Go kväll


Konstigaste dagen på...

Konstigaste dagen på länge utan tvekan. Men somnar ändå med ett leende på läpparna ikväll. Befinner mig i salongen imon och efter det vankas fest. Dock blir det tidigt hemgång!:)


Hade på mig en ny...

Hade på mig en ny stjärntop idag. Så himla fin! Den är så skön så känns som jag kommer leva i den i sommar.

Vi får höras lite senare för nu måste jag röja undan lite kläder här hemma. Sånt som ska på tvätt, nytvättat och kläder i kassar. Ses om 100 år!


Slår rumpan...

Slår ner rumpan och bläddrar lite. Är sjukt trött så blir nog att ta en gubbvila snart. Ikväll ska jag ner på golfen och slå lite, dock blir det bara på rangen här hemma.


Hej kompis...

Hej kompis. Ska vi bli ihop?

nu sova!


Myser mig ner...

Myser mig ner i min nya tjockiströja, ny duschad och en skål popcorn. Livet leker och jag känner mig så otroligt lyckligt lottad. Trotts att det händer så mycket skit runt om mig så stödjer mamma och pappa mig massor. Vad vore jag utan dem?!


Trött, tröttare, tröttast...

Trött, tröttare, tröttast... Idag väntar uppsats skrivning i 5 timmar, känner mig inte sådär jätte taggad. Men måste verkligen prestera på det här provet.


Sitter på bussen hem...

Sitter på bussen hem efter en matte lektion på fm. Jag förstår verkligen ingenting längre i matte. Hade inga problem alls med det på högstadiet och 1an, tider.

Idag ska jag ner på golfen i Hofors och ställa mig i studion och pröva ut lite nya klubbor. Sedan har jag träning kl 5 på Gävle golfklubb och så ska jag hinna skriva klart ett svenska tal och även kunna det tills imon. Känns som jag kommer behöva vara uppe tills små timmarna imon... Men sånt får man ta när man är så klantig och blandar ihop tisdag och torsdag.


The A team

The A team


Mamma är nog...

Mamma är nog den enda som fortfarande köper skivor på denna jord... Haha

Borde man åkte ner och se Madonna i sommar? Göteborg är så fint på sommarn!


Tror jag har...

Tror jag har bestämmt mig nu.... Nu återstår det bara att se efter den här sommar om de är värt det.


Vet inte vad jag...

Vet inte vad jag håller på med. Blivit lurad, igen. Självklart vart det samma refräng som förut. Men what to do. Kroppen är tröttare än tröttast. Så fort jag sätter mig ner håller jag på att somnar. Fler och fler lägger märke till hur trött jag verkligen är, men jag biter ihop. 8 veckor snurrar i skallen. 8 veckor jag får stå ut med skolan och sedan kan jag fokusera på det jag vill. Fick höra några ord av en väldigt klok människa igår som fick mig på banan igen. Men jag fick även höra sanningen, jag kan INTE göra allt 100%.
Även hur mycket jag än vill...

I helgen ska jag stänga in mig på rummet och plugga av en hel del rester. Dags att lätta lite på axlarna så man kan börja leva igen. Att ha rest uppgifter efter en skrikandes är inte super kul....

Du snurrar min värld, men frågan är, vad håller du på med?


Weheartit...


Bara för att...

Bara för att alla andra lägger upp den här bilden, så måste jag också. Men det stämmer så sjukt bra!


Läckert med neon


Två hinkar på golfen...

Två hinkar på golfen-check. Gymmet-check.

Orkar inte ens flytta mig en meter till idag. Godissuget jävlas med mig, men får väl dyka ner i fruktskålen istället. En hel del plugg ligger på hög och väntar så ska försöka göra den lite mindre.

Roligare än så är det inte, och resten av helgen kommer vara samma traggel. Så vi hörs när skolan har dragit igång igen!


Petar i mig lite...

Petar i mig lite frulle och sedan dags för en springtur ute i solen. Ikväll är det match för Brynäs igen och jag ska själv befinna mig på läkerol och heja fram dem.

Men nu en döds runda. 12 km. Hjälp...


Stop being...


Skönt att ha tränat...

Skönt att ha tränat igen! Praktiken har tagit en hel del tid och därav ingen träning på gymmet. Har bara blivit någon golfträning i veckan.

Nu har jag slagit ner rumpan i köket och ska läsa må bättre medans Annika Sörenstams recept på spagetti bolognese puttrar. Är sjukt hungrig!

Ikväll är det Brynäs första final match i slutspelet. Bara vinst som gäller!!


Bloggen ser lite...

Bloggen ser lite halvnaken ut nu utan head.. Men jag orkar orkar inte hålla på med bloggen för tillfället då gymmet kallar. Så ni får helt enkelt stå ut!

Slappare måndag får...

Slappare måndag får man leta efter. Inte många knop man har gjort idag, men sånna dagar behövs också!

Har vart ner på golfen och slagit en hink. Sjukt kallt!, så det var lite svårt att koncentrera sig och rörligheten var inte den bästa. Får hoppas på att det blir bättre väder snart. Kirrat sommarjobb idag också som jag är suuuuperlycklig över. Men det får bli lite hemligt vad det är, dock kommer det passa mig perfekt i sommar.

Nu blir det slappa hela kvällen bara :) ha det braaaaa


Grillat och fint sällskap...

Grillat och fint sällskap av moster m familj fick bli min söndag. Matkoma, masters och drive letande får runda av denna dag.

Imorgon är det ny vecka och slut på godisätandet. Ska träna skiten ur mig, både på gymmet och golfen. Känner mig laddad!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3136141/images/2012/pic_197534608.jpg" class="image">


Så sjukt jäkla risig...

Så sjukt jäkla risig... Drack jag igår eller?! Livet känns bara helt upp o ner.


Godmorgon söndag!...

Godmorgon söndag! Känns riktigt skönt att veta att man inte ska till skolan imorgon. Är så fruktansvärt less på allt som har med skola att göra så måste försöka ladda upp mig det här lovet. Nationella i svenska B, matte B och engelska B är vad jag har att göra efter lovet. Jag kräks vad tråkigt.

Måste försöka pallra mig upp ur sängen nu. Lite golf träning står på schemat för idag. Sedan har jag inte så mycket att göra. Gymmet är stängt och en tripp till Gävle orkar jag inte. Dock är det masters ikväll!


Påskafton börjar dra...

Påskafton börjar dra mot sitt slut och jag känner mig helt slut. Har varit nere hos bror i Berg på påskmiddag. Satt som en smäck!

Nu ligger jag i soffan och väntar på att masters ska börja. Känner mig sjukt tråkig som inte är ute och festar, men det är inget som lockar. Godisskålen talar ikväll.


Haft en fantastisk...

Haft en fantastisk långfredag! Tre rätters och fint sällskap. Nu rundar jag av med masters och lite godis. Puss o hej


Nybäddat, god natt...

Nybäddat, god natt alla partypeople!


What day is it? ...

What day is it? And in what month?
This clock never seemed so alive
I can't keep up and I can't back down
I've been losing so much time


Torsdag kväll, dem flesta förtär alkohol och dansar ikväll. Själv ligger man i soffan, ensam, och tittar på masters. Bellas liv i ett nötskal. Hoffe folket befinner sig på "folkan" och dem i Gävle på slick för Adrian Lux spelar. Vill också kunna komma in!


Man blir otroligt...

Man blir otroligt inspirerad att städa när man nyss har fått påsklov. Vill bara krypa ner i sängen och mysa. Känns som jag inte har hunnit med ett skit på dessa praktikveckor. Knappt tränat. Knappt träffat mina kompisar. Inte pluggat ett skvatt. Påsklov, tack Jesus.


Loooooooov!!

Loooooooov!!

Vinterjackan fick åka på idag då det är riktigt kallt ute. Nu ska jag ut på lite äventyr med mor min. Sedan hem och städa varje liten vrå i mitt rum.


Klockan är ställd...

Klockan är ställd att gå upp 7 i morgon bitti. Men jag har faktiskt lyxen att snooza 2 timmar. Börjar halv 10 och praktiken ligger 5 min ifrån mitt hus. Jag blir tårögd jag bara tänker på det!

Träningen gick helt okej idag. La på en till sak vi har ändrat i min sving, mycket att tänka på nu. Men det är riktigt roligt. Nu innan jag kan somna måste jag kika igenom videosarna och se vad jag kan förbättra. Viljan att bli en riktig duktig golfspelare, ja den finns nu!


Att få komma hem...

Att få komma hem och slänga sig i soffan med fötterna högt att sååå skönt! Det tar på krafterna att vara på praktik mer än man tror.

En cappuccino och yoghurt m k special får bli min uppladdning inför matchen. Brynäs ska mot final idag!


Måndagsmys


Sitter på bussen...

Sitter på bussen just nu och ska läsa Elsas värld. Idag ska jag på arbetsintervju för första gången i mitt liv. Ska bli riktigt spännande! Vill verkligen ha det här jobbet...!


Gått över 2 timmar...

Gått över 2 timmar ute på en kvällsprommis med Denise. Nu myser jag framför big brother och hoppas på att denna vecka kommer gå fort. Påsklovet är efterlängtat!


Är så sjukt taggad...

Är så sjukt taggad på sommar. Värme. Utlandet. Golf. Sena kvällar. Ja hela paketet!


Agerar nattuggla just nu...

Agerar nattuggla just nu fast jag borde sova. Huvud snurrar med en massa olika tankar, tankar som jag borde ta reda på, så axlarna lättar och jag vet hur saker och ting är. Känner mig mest förvirrad och rädd. Rädd för sanningen. Rädd för livet. Rädd för framtiden.


RSS 2.0