I want to wear...


I wish...

♥ - Ipad 3 vit
♥ - Underkläder från Victoria Secret
♥ - Nike Air 90 , gärna roooosa
♥ - Kläder
♥ - Och slutligen.... En MacBook Pro
 
 

Sunny day

Det känns väldigt konstigt när solen får för sig att visa sig nu, slutet på augusti. Den har ju trotts allt haft hela sommarn på sig! Irriterande......
 
08.30-14.30 gick jag i skolan idag, estetisk verksamhet och projekt. Just nu vill jag bara skita i denna dag då jag känner mig så less. Men jag måste nog röra på golfklubborna och ta mig en springvända innan jag kan göra kväller så jag får ut någon nytta denna dag. För just nu är det bara motvind!
 

Friends, yesterday


I miss you


Finally

Äntligen har jag fått en fungerade dator! Så nu blir det en massa blogg inlägg. Jag kan dela med mig vad jag gör om dagarna, massa tips och lite mer. Jag har trotts allt en väldigt rolig vardag och en väldigt rolig utbildning, frisör!
 
Idag har jag haft en lektion, samhälls kunskap, sedan så fikade jag på stan med Therese och Axel. Väldigt trevligt att ventilera med fina människor. Dock bajsa en fågel på jacka, mindre roligt. Sedan tog jag tåget hem och gick på 8 års kalas. Min kusin Isak har blivit hela 8 år (!!), vart tog tiden vägen? Han var ju nyss en liten bebis som jag hade i famnen. Och igår fyllde Villiam 2 år, hjälp. Tänk att det är två år sedan som jag stog inne i mamma och pappas sovrum klockan 5 på morgonen och stor böla för att jag hade blivit faster. Helt galet!
 
Jag precis tittat klart på SHF vilket är ett av mina favorit program. Nu rullar projekt runways vilket också går upp på listan. Men sängen kallar så ska krypa ner och se ett avsnitt The Hills. Beroende!
 
 
 

Time to grown up

Denna måndag har gått snabbt, hur hunnit med massor! 6 timmar frisör där det var allt från kursgenomgång, delprovs snack, klippning och struktur riktningar. Därefter tog jag bussen till Sandviken och var på körskolan 3 timmar. Lagomt trött nu! Som tur har jag bara eftermiddags lektion imon, så jag hinner både träna och ta sovmorgon till 8(!!). Underbart!!

Nu mjukiskläder och mys under filten framför tvn.

Ha det fint alla. Denna vecka ska jag verkligen blogga mycket!:)


Du lovade

Då båda mina datorer har gått sönder så kan jag inte blogga. Därav ingen uppdatering eller bilder. Men ska försöka vara dator ägare till nästa vecka iaf. Då ska jag blogga varenda dag!
Nu äter jag popcorn, dricker thé och tittar på Dallas. Skolan drar igång imon så ska även börja tänka på refrängen snart. Om jag nu somnar, känner mig kluven och tänker på massa. Har blivit många sena nätter den här sommaren pågrund av att jag inte riktigt vet vad jag vill. Känner mig även lite tom. Därför tror jag att jag kommer må bättre av att börja i skolan. Fokusera på sånt som är viktigt. Skola-träning.
På instagram uppdaterar jag lite från dag till dag, men på twitter är jag duktig på att skriva hela tiden som börja gärna följa mig! Puss
Twitter:isastenberg
Instagram: Isabellestenberg

You will always be my first love

Hej alla fina!
Det har gått tre dagar på detta lov. Tre dagar av kärlek, skratt, gråt, förkrossad och en hel del lättnad. Stora som små saker, mitt liv går som en berg och dalbana.
Jag ville bara in och skriva hej. Som sagt så händer det sjukt mycket nu och jag vill bara att det ska bli 5 september då jag sätter mig på planet till värmen. Men tills dess får jag nöja med den lilla augusti värmen vi ska få några dagar nu
Imorgon ska jag först till tandläkaren, sedan träffa Hanna (ska bli så himla kul, längesen vi sågs!) och sedan hoppas jag på lite shopping i Gävle. Det kliar i fingrarna och jag vill bara så gärna köpa lite nytt.
Ha en fortsatt trevlig vecka!

Just chilling out

Lördag, då jag som alla andra mina vänner borde just nu stå och fixa mig inför en hej dundrande kväll på krogen så ligger jag istället i sängen och tittar på The Hills. Liten som jag är får jag helt enkelt vänta tills det är min tur. Bara två månader kvar och jag längtar som en tok. Inte det att kunna gå ut på krogen lagligt utan bara friheten och även kunna ta körkort.

Idag kommer det inte bli många knop då jag är helt förlamad i kroppen efter ett vidrigt gympass i förrgår. Benpress, axlar mm och intervaller på slutet var kaxigt gjort efter ett uppehåll efter träning. Gick 18 hål igår och det gick som jag hade anat, fy bubblan. Så idag rör jag inte klubborna utan stretchar och ska nog gå en promenad ikväll.

Nu: mer The Hills....


Chanel

Åh jag måste bara få skriva om Chanels höstnagellack! Hur fina är inte dessa? Alla tre färgerna är helt i min smak. Måste. köpa.


8 Augusti

Dem senaste 48 timmar så har jag tillbringat 20 timmar på jobbet. Ett jobb där man vill att det ska vara sol ute, fast man tillbringar tiden inne för det finns inte mycket att göra när det är lugnt. Dock är jobbtimmarna för denna vecka slut och det tänkte jag fira med lite sovmorgon.

På ett sätt längtar jag till skolan så man får börja andas mode igen. Vara kreativ, följa dem senaste trenderna, umgås med kunder och bara ha det allmänt fint, men jag vill bara att detta sommarlov ska börja gå i slowmotion. Om man bara kunna få tre veckor till! Det finns som många anledningar, några nära till mig ska flytta ifrån mig, jag skulle behöva plugga (!!) och få spendera en hel del tid med mina vänner.

Men det ska ju som sagt bli en helt fantastiskt höst! Jag ska åka till Turkiet med min familj en vecka, fylla 18, ta körkort, gå på SHM och evt flytta till London 3-4 veckor. Må hösten gå fort så det blir jul och sedan har man den bästa terminen i sitt liv. Studenten närmar sig, vuxen livet står och knackar på dörren. Jag har panik över vad jag vill göra efter skolan. Många saker måste falla på plats i höst för det är snart jag ska ta beslutet: vad jag vill göra i framtiden.

Som tur är behöver jag inte tänka på det i denna stund. Klockan har precis tickat över midnatt och det är dags att tänka på refrängen. Hoppas ni har en fin vecka!

                                                                                 ♥

 


8/2 Im back!

Förlåt!......

Så himla längesen jag skrev men jag har mina anledningar. Har haft fullt upp i princip hela tiden och när jag har haft tid så har jag inte placerat mig vid datorn. Blogg appen har slutat fungera (blogg.se, va f*n håller ni på med?) vilket var väldigt smidigt att skriva lite snabbt vad jag höll på med.

Men lite snabb uppdate vad som har hänt sen sist.

-Vi åkte ur elitserien
-Har tagit igen lite tid med vänner
-Vart i Furuvik
-Jobbat
-Spelat KM
-Tävlat på riks, klarade cutten

Men jag har vart på golfen i prinicip varje dag. Både jag och folk runt om mig säger att det har gått en sjukt snabb utveckling för mig denna sommar. Jag håller med. Denna vecka fick jag verkligen upp ögonen vilken framgång jag har haft denna sommar/vinter. Vad mycket träning kan göra. Visst, man har sina dagar då ingenting fungerar. Men denna vecka när jag har spelat riks har jag verkligen haft bra spel. Riktigt glad att jag klarade cutten, var såååå nära att vinna första matchspelet då jag var 3 upp. Men förlorade. Ledsen och förbannad blev jag, men har samtidigt spelat väldigt bra och är nere på hcp 10,9. Inte långt ifrån mitt mål nu!

Nu ska jag bara titta på OS hela kvällen och faktiskt tävla imon. Bästboll, golfvecka här i hoffe och det är klart jag ska vara med på någon tävling.

Ni får ha det fint!


RSS 2.0