6.28 middag med vänner

Hej där!

Idag har vart en otroligt bra dag, nog den bästa hittills på denna ledighet. Dagen började med att jag åkte till golfen, slog två hinkar och gick sedan tre hål som det gick riktigt bra på. Hoppas bara att det sitter i till imon.

Efter lunch åkte jag in till Gävle för att spendera lite shopping med henne. Blev ett par skor rikare och ett linne. Rean var faktiskt ingenting att skryta om, tror jag måste ta mig en kik någon dag igen.

Efter det gick jag till söderhielmska och åt middag med Isak och macke. Efter det hann jag se första halvlek med dem innan jag tog bussen hem.

Nu ligger jag ner bäddad och laddar inför morgondagen. Vill så gärna spela bra imorgon! Önska mig lycka till så hörs vi. Puss


6.27 jobb

10 timmar jobb och jag är helt slut i fötterna. Blev nästan 2 hinkar efter jobbet också. Imon blir det effektiv träning på fm. Hemma tävling på fredag, underbart!

Nu titta på Portugal-Spanien. Ronaldo är så sjukt snygg..... ;D


6.25

Best friends make the good times better and the hard times easier.


6.24 midsommar

Midsommar är över och tack o bock för det. Ätit grillat i 3 dagar, massor av jordgubbar och andra sötsaker. Igår hade jag min första golf fria dag på nästan två månader (!!!) och det var väldigt skönt! Dock är jag sugen på att slå lite idag men får se hur det bli, skönt att ha en vilodag efter gårdagen då jag var på lite festligheter.

Nu mysilimys

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3136141/images/2012/pic_207230085.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3136141/images/2012/pic_207230103.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3136141/images/2012/pic_207230112.jpg" class="image">


6.21 torsdag

Efter 9 hål på avan är jag äntligen hemma. Slagit mig ner i soffan och läser senaste golf tidning. Uppladdning inför elitserien som är 18-21 juli. Det börjar dra ihop sig. Är reserv i och är väldigt glad att jag ens får följa med, jättebra erfarenhet!


6.20 En käftsmäll av verklighet

”Bella om du ska träffa din drömprins så måste du vara hel, för om du älskar ditt liv och älskar dig själv så kommer du dra åt dig rätt person”


6.20 soliga dag

Hej där!

Har vart ute på en morgon promenad som var ungefär 5km med långa uppförsbackar. Nu äter jag omelett och läser gd. Tror jag ska lägga mig och sola sen, det var på tiden att den visade sig. Kl 3-6 ska jag jobba. Efter det blir det nog några hinkar att slå.

Ha det fint i solen nu!


6.20 random pics


6.19

Går in på småtimmarna. Letar resor och lyssnar på coldplay. Måste försöka hitta harmoni i livet och stanna upp och fråga mig själv vad jag vill med livet, att vara runt människor med onda tankar är inte bra för en själv. Dessutom funderar jag på att göra helt andra saker efter skolan än planerat. Igen.


6.14

Hallå där!

Blev en sovmorgon till 10 idag vilket var behövligt. Drog på mig springkläderna men kom inte längre än till dörren, det bara vräkte ner med regn. Så då hamnade jag har istället, klistrad framför datorn.

Ska snart svira om och dra mig in till Gävle. Ska ta mig en runda på gamla och hoppas på att spela relativt bra. Syltryggen vill inte jobba med mig. Fortsätter det så här måste jag börja gå på behandlingar hos kiropraktorn igen, hon är världens bästa som jag går hos!

Ne nu måste jag skynda mig. Ha det bra! :)


6.13

Dagen i bilder. 18 hål med pappa, försökt träffat en green på vatten, jobbat och här hemma har blixten slagit ner. Dock klarade sig allt förutom våran router. Thank good...!

 


Fullt upp! 12.6

Hallå där ute!

Dåligt bloggat av mig dem senaste dagarna, men det har hänt en hel del. Personer som jag inte pratat med länge har hört av sig, jag har kramat om två av mina bästa kompisar som har tagit studenten, festat med skönt folk, spelat golf i söderhamn och jobbat.

Idag har jag jobbat 10 timmar. 10 långa timmar då det var väldigt lite folk, har vädret att klandra.
 Har planer att dra ute på en spring tur ikväll, får se hur jag känner mig mot småtimmarna. Just nu vill jag bara ligga och dra mig lite i sängen. Har vart om så sjuka saker idag! Haha kan inte sluta skratta när jag tänker på det. Fått sjuka erbjudanden och knäppa kommentarer. Dem senaste dagarna har bestått av väldigt konstiga saker. Gud vad folk börjar vräka ur sig saker till mig! hahaa...

Har även haft en konstig känsla av typ, längtan. Eller inte längtan, typ saknad, men jag vet inte vad. Esch, säkert bara jag som nojar mig. Men vad konstigt det bara helt plötsligt kan bli.


Må detta år gå fort! 6.7

Svider lite i hjärtat när man tänker på att några kompisar till mig tar studenten imorgon. 1 långt år kvar, sedan är det min tur!

Gårdagen var Sveriges national dag och den spenderade jag på golfen. Det var flaggtävling på Gävle, gamla och det gick upp och ner. Vet exakt vad jag behöver träna på. Men det slutade med en 3:e plats iallafall! Och som jag sa tidigare, puttade sjukt mycket bättre!

Blir ett kort inlägg för nu har jag lite att fixa. Puss & kram


Golftisdag 6.5

Tisdag. Med några timmars sömn var jag ut utvilad. Skulle egentligen ha vart i skolan och tittat när studenterna hade fotbolls match mot lärarna, men det gäller att fokusera på rätt saker så har vart på Hofors golfbanan idag. Spelade riktigt bra så hoppas det håller i till imon då jag ska tävla på Gävle. Flaggtävling, det är ju trotts allt Sveriges nationaldag imorgon.

Bytte putter idag. Har haft pappas odyssey ett tag nu och det har inte funkat nå bra. Så tog min brors gamla Ping putter idag och det funkade mycket bättre. Denna putter har även utsetts till den bäst putter genom tiderna, och det förstår jag! Riktigt skön putter.

Nu blir det sängläge! Upp tidigt för att äta en dunderfrulle. Ha det!

Känner mig lite halv taggad över em;)


mvg 6.4

Hallå där!

Idag har en väldigt konstig dag. Piss, trött, super glad och väldigt ledsen. Började min morgon med att skriva ett prov iallfall. Fick veta resultatet direkt och det bra glada besked, mvg. Fick även veta slutbetyg i tre kurser och även där fick jag mvg. Klapp på axeln Bellson. Efter det har jag städat salongen. Slutade vid 11 tiden och drog mig till boulognen för att titta på när studenterna spelade brännboll. Blev så fruktansvärt taggad, snart är det jag! Efter det drog jag hem och vilade någon timme innan jag drog tillbaka mig till gävle golfbana på träning. Fick lite info om vad som skall komma inom snar framtid. Vill verkligen, och håller alla tummar och tår jag äger!

Fick lite tråkiga besked mot kvällen och jag blir bara så himla matt. Så mycket strul inför slutet av skolan är aldrig roligt. Men ska ta mig en liten plugg timme nu sedan gå och lägga mig. Det är jag värd!


Nattuggla 6.4

Borde verkligen sova nu men har alldeles för många tankar. Funderar över min senaste år har vart, hur mitt kommande år blir och tiden efter det. Tänker på människor jag har umgåtts med. Gamla och nya, vänner och ovänner. En del människor saknar jag fruktansvärt mycket i mitt liv. Tjejer som har betytt oerhört mycket, men som jag längre inte har kontakt med. Barndomsvänner kommer alltid ha en speciell plats inom mig och man glömmer dem inte bara sådär. Därför blir det så extra känsligt när man inte har dem i sitt liv längre. Det spelar ingen roll hur mycket strunt man har sagt till dem, man älskar dem fortfarande.

Tankarna går även hur jag ska göra efter skolan. Det börjar dra ihop sig och till hösten måste jag bestämma mig. Frisör, plugga i Sverige eller USA? Så många möjligheter men det gäller att prioritera. Skulle vara fruktansvärt skönt och bli anställd på en salong efter skolan.

Ne nu måste jag sova. Prov och träning som gäller denna måndag. Måste prestera bra nu!


RSS 2.0