Salta&sura godisar m frankenstein


Spännande!


Godmorgon

Godmorgon!

Det var inte liiite snö det kom inatt. Riktigt trist då jag inte trodde det skulle bli nå mer bakslag. Så får hoppas det här är sista snön vi fick nu. Vill ha vår!!

Hittills idag har jag inte hunnit med så mycket fast jag vaknade 8. Kokat mannagrynsgröt och läst gd. Nu ligger jag i soffan och läser Einstein. Började läsa på den för någon vecka sen men hade glömt allt så var bara att börja om. Har ett stort prov när skolan börjar igen om olika berättelser så lika bra att förbereda sig.

Min träningsvärk är galen idag. Började redan igår kväll då jag inte ens kunna gå. Samma sak idag. Men blir nog ett pass på gymmet ikväll ändå!

Ha en bra dag!:)


Världens bästa maskin!


På gymmet


Friåk med pappa


Idag har det vart en...

Idag har det vart en bra dag! Jag har gjort comeback på gymmet efter att ha vilat i 10 dagar. Min förkylning är nästan helt borta och jag blev riktigt taggad att träna idag. Slängde i mig en celsius och hade en grymt pass!
4 km uppvärmning på bandet
1 timme styrka, mest bål och armar
1 mil till på bandet

Oj vad arg jag blir om jag inte har träningsvärk imon!

Nu på kvällen har vi vart hemma hos bror i Berg på en bit mat och mys. Har nu legat och tittat på det sista på golfen. En super söndag helt enkelt!

Imon är det ny vecka, lov, bästa timingen någonsin! Jag kan ta igen plugg (läs två böcker, 3 skriv uppsattser), åka skridskor, gymma och försöka njuta av solen. Sova ut ska jag även göra! Kanske tar mig en dag till skidbacken oxå, vem vet.

Nu ska jag borsta gaddarna och lägga mig. Blir nog läsa några sidor innan ögonen ramlar ihop helt. Ha det bäst!


Nybliven Mary Kay ägare

Nybliven Mary Kay ägare

Att lite rosa kan pigga upp en vardag. Den som påstår att man inte kan köpa kärlek har fel. Jag är döds kär!


Gina tricot

Gina tricot

Ska bli intressant då dessa shorts kommer droppa in om några veckor! Vill ha ett par som är stenslitna och nitar. Eller någon färg..., vill ha massor av jeansshorts!

Något jag ska skaffa iår är ett par levis shorts:)


Tänkte jag skulle skriva...

Tänkte jag skulle skriva några rader här mellan mitt pluggande.

Dagen som varit har vart väldigt lugn för mig. Någonting jag behöver verkligen nu då kroppen säger ifrån. Lika bra att vila upp sig så jag får sätta igång med träningen igen. Kommer faktiskt inte ihåg sist jag tränade men ett litet minne säger att det var en vecka sen på onsdag. Känns fruktansvärt konstigt att inte få stressa sig iväg till gymmet efter en skoldag, slänga i sig en celsius, köra ett 2 timmars pass och trycka i sig den äckliga protein drinken. Någonting jag älskar, tro mig.

Men förkylningen sitter i fast jag tar det lungt. Dock går jag till skolan så kanske skulle behöva ligga hemma imon. Det värsta med att gå på min skola är att missar du en dag, missar du en veckas planering. Då 3 timmars lektioner är bland det bästa jag har vart med om så finns det ju även nackdelar. Som allt annat! En del frågar mig hur jag orkar att ha 3 timmar matte. Men om man vänder på det och ser så här ist. Hur många gånger klagade man inte på högstadiet att man aldrig hann "gräva sig in i plugget" innan lektionen var slut. Vi har ju faktiskt rast i denna 3 timmars lektionen på 30 min så det funkar helt okej.

Nu ska jag göra klart lite engelska som jag har ligger på rest hyllan. Sedan krypa upp i soffan för lite bb mys!


Söndag, +/- jo det är....

Söndag, +/- , jo det är typ vad dagen har att erbjuda.

Vaknade av att det var plusgrader och solen sken (yes, äntligen dags för vår). Meeen, det varade inte länge. 0 gradigt och snön bara vräker ner är vad som gäller nu. Blir en aning deppig, men jag överlever!

Helgen har haft det mesta! I fredags så hade jag halvtidsprov i skolan. Herregud vad nervös jag var och gud vad hemskt det var. Klippa, färga, rulla, snurra sätta fast spännen osv... Alltså det var vidrigt! Men kl halv 5 var vi klara och kunna tagga för party. Kvällen började hemma hos sara med mat, lekar och allt vad en fest ska ha. Ungefär vid 12 drog vi in till stan och det hände en massa spontana saker. Exakt så ska en kväll sluta!

Resten av helgen har jag försökt vila upp mig. Fortfarande sjuk. Halsen värken, snoret vill inte försvinna och feber kommer och går. Har nyss tagit mig en dusch iaf och ska värma mig med en kopp thé och röjja undan lite på rummet. Plugga måste jag även göra! Sedan rundar vi av med big brother som startar ikväll. Spännande!


Caroline hedvall

Så sjukt bra sagt! Fan (här passar det att svära) om jag blir lika bra som hon är nu om några år. Blir så sjuuuuukt taggad!!!


Vilken vecka det har...

Vilken vecka det har vart! Dock dålig bloggning av mig men det är ett tecken på fullt upp.

Onsdag vart jag 12 timmar i skolan. Modevisning stog på schemat och det blev riktigt bra! Själv såg man ju ut som ett spöke, men det är ju tur man kan bjuda på sig själv.

Sedan har jag gymmat och gått i skolan. Kört mycket armar och bål denna vecka så veckan som kommer måste jag ha lite mer variation på träningen. Igår efter att jag hade gymmat så badade jag lite med mamma, Fredrik, Linda och villiam. Blev inga längder men det var skönt att avsluta med lite bubbel!

Nu slappar jag framför golfen och det är riktigt jämnt. Kul tycker jag ist för att någon leder med 4 slag. Ska strax springa iväg till gymmet och ikväll ska vi åka ut till landet hem till bror.

Ha det bra!


Ge mig JC


Helgen är över och jag...

Helgen är över och jag har vart slappare än någonsin. Kan bero på att min förkylning har slagit till hårdare än någonsin. Men helgen i sig har vart helt okej!

Började helgen med en riktigt bra fredag. Var ledig från skolan så tog mig en sovmorgon. Var på gymmet och åkte sedan in till Gävle för bowling och en matbit på church street. Alltid så sjukt god mat där! Blev ett fint 18 års firande för Sara. Jag och Moa beställde även in en suprise till Sara.

Resten av helgen har jag slappat. Välbehövligt då jag känner mig klen. Imon är det ny skolvecka och vi på frisör har även modevisning på onsdag. Nervöst men spännande. Denna modevisning har tagit sjukt lång tid och känslorna har bara bubblat. Har vart allt från glad till ledsen så den får banne mig blir grym!

Nu är jag så sjukt risig (se bild längst ner) så jag vill bara gå och lägga mig. Men måste faktiskt plugga och lägga in en massa rentvätt. Min walk in closet börjar även bli ett bombnerslag så måste verkligen städa. Vi hörs senare.

Ha en bra kväll!!:)


Behöver träna men...

Behöver träna men vädret är nå fruktansvärt dåligt. Det är kallt och mycket snö. Sverige är verkligen inte mitt framtida land att bo i. Vem vill bo i snö den mesta delen av året? Ne sommar året runt ska det vara.

Får se om jag tar mig till gymmet ikväll för har världens burr i håret. Mer om det kan jag berätta ikväll! Men nu måste jag ta mig en dusch och försöka få ur detta ruffs. Puss hej


RSS 2.0