7/17 dag 2

Godmorgon!
Blogg appen fungerar inte så jag måste vara inne på själva hemsidan och skriva, jätte krångligt!
Igår så gjorde vi våran första inspels runda här på Barsebäck. Vi spelade på masters är det var en riktigt bra bana. Sjukt svårt att putta då dem är jätte snabba. Jag och några till konstatera att vi aldrig har spelat med så här snabba greener. Du behöver knappt röra bollen så rullar den i väg två meter.
Efter havet har vi några hål. Det är där man kan slå fort sig. Storm, många bunkrar och en del andra hinder som man inte vill ligga i.
Efter rundan var det grillkväll på klubben med alla andra lag.
Väder är varierande. Plötsligt blir det jätte varmt och sol och nästa sekund ös regnar det och blir jätte kallt. Och så klart stormen som håller på att välta bagen hela tiden.
Nu är det dags för oss att göra oss i ordning osv. Vi ska spela på Donald steel course och det är mer skogsbana. Hoppas den levererar!
(bilder går inte att ladda upp här)
Ha det fint!:)

7.16 Barsebäck dag 1

Hallå där! Tänkte bara skriva att jag i denna stund befinner mig i Barsebäck för lag sm denna vecka. Vi kom igår kväll och det gick snabbare ner än vad jag trodde.
Hinner inte skriva så mycket nu då vi snart ska dra oss till klubbhuset för lite lurre och sedan inspel. Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt så ni där hemma får se vad vi håller på med :)

6.8

Söndag, regn och tennis final.


7.5 runwaydreamz


7.2 Osäkerhets bubblan

Mobil inlägg och kass uppdatering av mig syns även här på bloggen, statistiken sjunker - sorry..... Lovar att ta tummen ur röven och göra lite fler inlägg här. Jag har faktiskt ganska många roliga saker att blogga om!

Kan väl sammafatta helgen lite snabbt med att jag hade tävling i fredags, gick inte hela vägen. Fokuset har jag, men känner mig så osäker på svingen. Så fort jag har klubban i luften blir det som jag inte vet hur jag ska göra. Det blir panik och jag bara gör något, puttningen måste jag också träna på en hel del, mycket osäker där med. 
 Lördagen är ingenting med att skryta om. Åkte till Uppsala Gk och lira med damlaget. Bättre har man ju spelat, kortfattat. Åter igen samma problem. Så jag grävde när mig hela söndagen och försökte vila upp mig och tänka över spelet lite vad jag kan förbättra osv.... Vilo dagar behövs, fast jag vill träna.

Idag tog jag en rejäl sovmorgon. Hoppade morgonrundan på Hof Gk med m&p. Vaknade med fetaste huvudvärken som fortfarande sitter i. Strosa runt här hemma bara fram till lunch sedan drog vi in till valbo och handlade lite nödvändiga saker. Min garderob håller på och kokar över så köpte lite mer förvaringssaker och massa golfkläder. Förbaskat tråkigt att lägga pengar på, men behövligt.
Efter det åkte jag till G Gk och tränade med pron idag. Små saker som behöver slipas på och tog även upp det här med osäkerheten. Dock syntes det inte idag då jag slog riktigt bra! Varför slog jag inte så i helgen?!

Nu ska jag rensa garderoben och sen lägga mig och ta igen en massa serier som jag har missat senaste veckan. Hoppas ni har det fint!

Och till alla er som tycker jag och sjukt osocial med er i sommar, ring mig så får vi boka in en dag. Ni är inte bortglömda, det är bara lite mycket nu =) ♥♥♥♥♥♥♥♥




RSS 2.0